Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de direksiyondan şikayetçiyim. Bana mı sert geliyor yoksa normali bu mu bilmiyorum. Benim servis normal derken diğerleri sert diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Bu son söylediğiniz gözümü korkuttu. Eşim de güvenle binebilsin isterdim. Yolda kalır mı, başına bir iş gelir mi endişesi olabilir diye anlıyorum. Bir de zaman ve para yönünden sıkıntılar varsa bulaşmayın dediniz gibi algıladım. Evet hobi olarak uğraşmak güzel de, sürekli kullanılabilecek bir...
2007 ve üzeri WH lar 300000 üzeriyken 2002-2004 modellerde km kimbilir gerçekte kaçtır? WJ lerin tipleri hoşuma gidiyor ama acaba verdiğim parayı çöpe atmanın yanında bir de sürekli uğraştıran, masraf çıkaran bir belaya bulaşmış olur muyum diye düşünüyorum. Ne dersiniz?