Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kişi sayısı değiştirmek mümkün. ama masraflı. konu ile alakalı onur inal ile görüşün. otomotik vs de aynu segmentte, yine kendisine ulaşın. diğer türlü değişim teklif edenlere ben itimat etmiyorum, patates baskısı mühür olma ihtimali yüksek.
taşların yerine oturması gerek. bedeller ödeyerek yetki alan ile bireysel karayolunda yürüyen bir araç üreten aynı kefede olmamalı. kendin bir araba yapıp yola çıkamıyorsan arkanda çektiğin bir aracıda üretememen gerek en basiti. kodlar ve diğer teknik hususları inceleyeceğim. paylaşım için...
Karayolu mevzuatına göre en maks. 255 cm olmak zorunda, yani konteyneri ayrı alayım üstüne koyayım olmaz. ayrıca 02 belgeli römorklar maks. 3500 kg olmalı ve sinyalizasyon vs herşeyi mevzuata uygun olmalı. Memlekette imar kanununu kandırmak için tinyhause denilen yapı kullanılıyor kantara...
Bende iki tane araç var görüldüğü durumda.Şaseden dağıtılarak toplandı ikisi'de. Kasa tente vs yeni yapıldı. Asler çıkması,Camel replikası araçlardır. Motor durumu güzel, yürürde vs sıkıntı yoktur.Döşeme, teyp, telsiz mevcuttur.Fiyat olarak 40 bin tl istiyorum.