Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lr Discovery 2 İçin 4 Adet Jant
Şenol bey merhaba 1 adet Midland 202 araç telsizi ve araç anteni 1 adet mustek navigasyon cihazı ile takas düşünürseniz tlf 05445000733
Ynt: Discovery 2 Tc -abs-hdc Arıza Tamiratı
Merhaba geç cevap yazdım kusura bakmayın bu arızanın bir çok sebebi var ve beraberinde kontrol edilmesi gereken yerler öncelikle abs sensörlerinizi kontrol ettirin bağlatı sorunu yada sensörlerin arızalanması mümkün eğer sensörleriniz saglam ise...
Ynt: 2004 Model Bir Discovery 2 Aldim
Motor kaputunu açtıgınızda sağ çamurluk tarafında aliminyum dan kütük şeklinde Abs fren mekezi bulunur bu merkeze giren kırmızi-siyah renklerde kalinca kabloyu soketinden cikartip karşilikli iki tarafi temizleyiniz balata spreyi v.b malzemelerle bu arizada...
Ynt: Disco 2 Den Vazgeçip Disco 3 E Geçişte Yardım...
Disco 3 almak isterim ama disco 2 bi kenarda durmali ,bence
saglam ve güvenli ariza açsa bile yola devam edebilecegiin araçlardan birisi herkese keyfli kazasız sürüşler.
Ynt: Dısko 1 Teyp Kodu Hakkında Acıl Yardım !!!!!
Sizin teyb kodu yine önceki kodun aynisidir degişmez fakat kod herdefasinda yanlis girildiginde kod rakamlarinin ekrana geliş süresı katlanarak uzar bu durumda bircok kez yanlis girilmis se bu süre yarim saat yada daha uzun sürebilir korumaya...
Ynt: Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması...
Discovery 2 ler de radyo anteni bağajda bulunan sağ ve sol camlarda ısıtıcıya benzeyen cam yüzey montaj anten tipidir selamlar.
Dünyada tüm araçların ortak kunlandığı uzaktan kumanda alıcı-verici frekansı 433MHZ dir araç anahtar kodları farklıdır sadece.Baz istasyon yada dijital telsiz- Radyo-TV haberleşme sistemleri kullanan güçlü vericiler araçlarımızdaki bu...
Probleminiz devam ediyormu bu durumda yada başka zamanlar Aracınızın alarmı zamansız kafasına göre ötüyormu .
Ynt: Discovery Td5 Şanzıman Hararet İkaz Lambası Yanıyor..
Cevabınız için teşekür ederim Bayram bey arızayı çözmenize sevindim.Benim arıza yakıt regületörü denen bir parçadan kaynaklayordu onu degiştirdim düzeldi kazasız belasız sorunsuz sürüşler diliyorum selamlar saglıcakla kalın.
Ynt: Discovery Td5 Şanzıman Hararet İkaz Lambası Yanıyor..
Bayram bey ilk calistirmada gaz pedali gec tepki verme sorunu benim aracda var cok ugrastimm cozulmedi siz cozebildinizmi selamlar
Ynt: Discovery 2 Td5 Yüksek Titreşim
Benim Td5 deki titreşim Elfreni tamburundan çıktı ve yag kaçagı vardı tamburdaki keçeyi degiştirdeikten sonra yag kaçagı kesildi titreşim ise tamburdaki balata boşluğu alındıktan sonra kesildi .Sizin adınıza ve td5 kullanlanıcıları adına sevindim kazasız...
Ynt: Discovery Seri I - V8 Motora Revizyon Yapmak
Enis Hocam Merhaba formdan takip ediyorum vermiş oldugunuz bilgiler icin teşekürler hobi olarak mekanikden ve Arac olarak discovery1 300 TDI ve discovery2 TD5 modellerini yakinen iyi bilirim daha önce 300 TDI motor revizyonu tecrübem oldu TD5...