Arama sonuçlarınız

1. T

Discover Td5 2002 Model Hararet

Aracınız hayırlı olsun .Hararet göstergesi orta çizgiyi geçiyormu kac derece oluyor,arac cekişden düşüyormu gaz pedalı ezilir hararet yapınca.kaloriferi acın sogukmu ufluyor sıcakmı Sebepleri :Termostat hararet müşürü radyatör su hortumlarında kaçak olabilir

2. T

Satılık İki Adet Defender 130 Alınık Disco2 Yada Wj

Ynt: Satılık İki Adet Defender 130 Alınık Disco2 Yada Wj Merhaba Disco 2 takas için telefon numaram 05445000733
  3. T

Lr Discovery 2 İçin 4 Adet Jant

Ynt: Lr Discovery 2 İçin 4 Adet Jant Şenol bey merhaba 1 adet Midland 202 araç telsizi ve araç anteni 1 adet mustek navigasyon cihazı ile takas düşünürseniz tlf 05445000733

4. T

Discovery 2 Tc -abs-hdc Arıza Tamiratı

Ynt: Discovery 2 Tc -abs-hdc Arıza Tamiratı Merhaba geç cevap yazdım kusura bakmayın bu arızanın bir çok sebebi var ve beraberinde kontrol edilmesi gereken yerler öncelikle abs sensörlerinizi kontrol ettirin bağlatı sorunu yada sensörlerin arızalanması mümkün eğer sensörleriniz saglam ise...
  5. T

Discovery 2 Tc -abs-hdc Arıza Tamiratı

Aracınızı bulundugunuz ilde tamir ediyoruz ekonomik ve kesin çözum .Detaylar Tlf 05445000733

6. T

2004 Model Bir Discovery 2 Aldim

Ynt: 2004 Model Bir Discovery 2 Aldim Kontak kapali iken fren pedalina sert bişekilde basin kontagi açin fakat araci calistirmayin ariza lambalari yaniyor ise ayaginizi fren den cekin kontagi kapatin busefer fren pedalina basmadan kontagi açin ariza lambalari yanmiyorsa tekrarladiginizda sonuç...

7. T

2004 Model Bir Discovery 2 Aldim

Ynt: 2004 Model Bir Discovery 2 Aldim Motor kaputunu açtıgınızda sağ çamurluk tarafında aliminyum dan kütük şeklinde Abs fren mekezi bulunur bu merkeze giren kırmızi-siyah renklerde kalinca kabloyu soketinden cikartip karşilikli iki tarafi temizleyiniz balata spreyi v.b malzemelerle bu arizada...
  8. T

disco 2 den vazgeçip disco 3 e geçişte yardım...

Ynt: Disco 2 Den Vazgeçip Disco 3 E Geçişte Yardım... Disco 3 almak isterim ama disco 2 bi kenarda durmali ,bence saglam ve güvenli ariza açsa bile yola devam edebilecegiin araçlardan birisi herkese keyfli kazasız sürüşler.
  9. T

Discovery 2 Kupa Ariyorum

Discovery 2 kupa ariyorum 0544 5000733

10. T

Dısko 1 Teyp Kodu Hakkında Acıl Yardım !!!!!

Ynt: Dısko 1 Teyp Kodu Hakkında Acıl Yardım !!!!! Sizin teyb kodu yine önceki kodun aynisidir degişmez fakat kod herdefasinda yanlis girildiginde kod rakamlarinin ekrana geliş süresı katlanarak uzar bu durumda bircok kez yanlis girilmis se bu süre yarim saat yada daha uzun sürebilir korumaya...

11. T

Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması...

Ynt: Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması... Discovery 2 ler de radyo anteni bağajda bulunan sağ ve sol camlarda ısıtıcıya benzeyen cam yüzey montaj anten tipidir selamlar.
  12. T

Ynt: Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması... Dünyada tüm araçların ortak kunlandığı uzaktan kumanda alıcı-verici frekansı 433MHZ dir araç anahtar kodları farklıdır sadece.Baz istasyon yada dijital telsiz- Radyo-TV haberleşme sistemleri kullanan güçlü vericiler araçlarımızdaki bu...

13. T

Ynt: Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması... Probleminiz devam ediyormu bu durumda yada başka zamanlar Aracınızın alarmı zamansız kafasına göre ötüyormu .
  14. T

discovery td5 şanzıman hararet ikaz lambası yanıyor..

Ynt: Discovery Td5 Şanzıman Hararet İkaz Lambası Yanıyor.. Cevabınız için teşekür ederim Bayram bey arızayı çözmenize sevindim.Benim arıza yakıt regületörü denen bir parçadan kaynaklayordu onu degiştirdim düzeldi kazasız belasız sorunsuz sürüşler diliyorum selamlar saglıcakla kalın.
  15. T

Satılık 2001 Model Discovery2 Td5

Ynt: Satılık 2001 Model Discovery2 Td5 İlan Güncel

16. T

discovery td5 şanzıman hararet ikaz lambası yanıyor..

Ynt: Discovery Td5 Şanzıman Hararet İkaz Lambası Yanıyor.. Bayram bey ilk calistirmada gaz pedali gec tepki verme sorunu benim aracda var cok ugrastimm cozulmedi siz cozebildinizmi selamlar
  17. T

Satılık 2001 Model Discovery2 Td5

Aracım nakit ihtiyacından dolayı satılıktır http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sorunsuz-discovery2-td5-arazi-kabiliyeti-konfor-guvenlik-icin-126973096/detay/ 0544 5000733
  18. T

Discovery 2 TD5 Yüksek Titreşim

Ynt: Discovery 2 Td5 Yüksek Titreşim Benim Td5 deki titreşim Elfreni tamburundan çıktı ve yag kaçagı vardı tamburdaki keçeyi degiştirdeikten sonra yag kaçagı kesildi titreşim ise tamburdaki balata boşluğu alındıktan sonra kesildi .Sizin adınıza ve td5 kullanlanıcıları adına sevindim kazasız...

19. T

Discovery Seri I - V8 Motora Revizyon Yapmak

Ynt: Discovery Seri I - V8 Motora Revizyon Yapmak Enis Hocam Merhaba formdan takip ediyorum vermiş oldugunuz bilgiler icin teşekürler hobi olarak mekanikden ve Arac olarak discovery1 300 TDI ve discovery2 TD5 modellerini yakinen iyi bilirim daha önce 300 TDI motor revizyonu tecrübem oldu TD5...
  20. T

Hava Tahmin İstasyonu Kablosuz

Ynt: Hava Tahmin İstasyonu Kablosuz 55 Tl Fiyat düştü 55 TL

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz