Arama sonuçlarınız

1. U

NEW GARAGE Şaşmaz/ANKARA (Üyelerimize %20 İNDİRİM)

Ynt: NEW GARAGE Şaşmaz/ANKARA (Üyelerimize %20 İNDİRİM) Selamlar james benim 58model willys aracimda syle bi problem var.. Daha dgrusu problemler.. Birincisi doreksiyondaki bosluk ikincisi frenlerdeki bi sorun kampanali arac bosalmis gbi bisey su aralar ucuncuude radyator borusu ekle iki parca...

2. U

Fren sorunu...

Arkadaslar selamlar soyle bi problem war jeepim 58willys frenlerde bi problem war disk degil zaten frenler ama gitgide tutmamaya basladi bosaldi gibi bisey bu aralar promlemin sebebi hakkinda fikir yurteblen warmi we bana cikicak masraf hakkinda?
  3. U

Motor proje sorunu..

Ynt: Motor proje sorunu.. Ya saol namor içimi rahatlattın aynen dediğin gibi şuan için bi problem gözükmüyor inş çabucakta aracıma kavusur burda fotolarını paylaşırım ;D

4. U

Hi-Jack Hubzug Sapan Halat Mapa (Off-Road Donanım Ankara)

Ynt: Hi-Jack Hubzug Sapan Halat Mapa (Off-Road Donanım Ankara) Teşekkür ederim mutlaka lazım olucak..
  5. U

4 WD (Dört çekiş) Sistemin Kullanılması Gereken Koşullar

Ynt: 4 WD (Dört çekiş) Sistemin Kullanılması Gereken Koşullar Emeğinize sağlık gerçekten bnim gibi yenilere verilebilecek altın değerinde bilgiler..

6. U

Motor proje sorunu..

Ynt: Motor proje sorunu.. Evet galiba en mantıklısı herşeyin yasal şekilde yapılması bide bunca zaman bekleyip alğım araç sorunsuz olsun istiyorum o yüzden biraz daha sıkıcam galiba dişimi..Teşekkür ederim yardımlarınız için

7. U

Motor proje sorunu..

Ynt: Motor proje sorunu.. Malesef işte veremiyorum çünkü bütün belgeler aracı aldığım kişide şuan motor işlemlerini vs onlar hallediceği için vermem gerekti..Ya işin kötü tarafı motor üzerinden çok net okunuyor ama tanıdık bulunup falan halledilebilnirmi bilmiyorum yada bu şekilde bi haber...
  8. U

Motor proje sorunu..

Ynt: Motor proje sorunu.. Ya şimdi ben şöyle biliyorum olayı bu aracın motoru daha öncede değişmiş ozamanda bi dizel motor takılmış ve ruhsatada işlenmiş ama son sahibi aldıktan sonra yeni bi motor takmış benim bahsettğim j9 motorunu ve onu ruhsata işletmemişler şimdi onu işletip muayeneye...
  9. U

Motor proje sorunu..

Ynt: Motor proje sorunu.. J9 motoruyla cj nasıl yürüyor demişsinizde anlayamadım sebebini nie yürüyemeyeceğini

10. U

Motor proje sorunu..

Ynt: Motor proje sorunu.. Hmm başımıza iş aldık yani bakalım sonumuz nolucak inş bi şekilde halledebilirim teşekkürler yardımmınız için :(

11. U

Motor proje sorunu..

Merhaba..Foruma yeni üye oldum daha çokta online olucam gbi gözüküyor.Şöyle bi sorunum var; 1 hafta önce bi tanıdık vasıtasıyla cj 5 satın aldım fiyatı 7 de anlaştık fakat aracın motoru 2.5 dizel j9 motoruyla değiştirlmiş ama ruhsata işlenmemiş..Ben 2000 tl kapora tarzında bişey bıraktım aracı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri