Arama sonuçlarınız

1. emak

satılık defender

Ynt: satılık defender Sizin arabanız gibi bir araba için 7.000- 8.000 TL gibi bir fiyat biçildiği kanısına varmışsınız ama yanılıyorsunuz. Esasen sizinkinden bağımsızdı. Açıklama yapmak zorunda kalacağım aklıma dahi gelmemişti. "Hadi buldunuz, gene toplayamazsınız" ise oldukça iddialı olmuş...

2. emak

satılık defender

Ynt: satılık defender Ölü değil de, bitkisel hayatta olmasını bekliyorum zaten :) 15.000 TL bütçe var ve bu bütçe ile sorunsuz yürür hale gelmesi ilk aşama için kafi sanırım. Bir de, kendime aramıyorum. Yakın bir arkadaşım için.. Birlikte ilgilenmek ve binmek üzere.. Konuyu dağıtmayayım, ayıp...
  3. emak

satılık defender

Ynt: satılık defender Fiyatı 7.000 - 8.000 TL civarı değildir herhalde :( Bu rakamlar civarında bir Defender arıyorum da.

4. emak

Çalıntı Jeep ZJ

Ynt: Çalıntı Jeep ZJ Gözünüz aydın. Geçmiş olsun. Daha ileri boyutta şeyler yaşanmadan atlatılmış olması sevindirici, en azından teselli.. Hırsızları, arsızları da Allah ıslah etsin.
  5. emak

Kışlık Çadır Konusunda Destek

Ynt: Kışlık Çadır Konusunda Destek Teşekkür ederim, sağolun. Hangi koşullarda kullanılacağı önemli tabi. Ben, her ihtimale karşı tedbirli olmayı doğru bulduğum için muhtemel ağır şartlara uygun çadırın tercih edilmesinden yanayım. Bahar ve yaz ayları için ikinci ve fiyat olarak daha makul...

6. emak

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Şok cihazı iki ayaklılarda iş görebilir. Hatta belki dört ayaklılar da bile. Biber gazı da, belki. Bir kurt kadar bile mantıklı sebebi olmayan insansıların cezası biraz acı olmamalı ama neyse, biz insanız neticede.

7. emak

Kızılay İlk yardım kursu

Ynt: Kızılay İlk yardım kursu Çok geçmiş olsun. Allah beterinden esirgesin herkesi. Bilinçli ve az da olsa bilgili olmak lüks değil, mecburi. En başta kendimi şiddetle eleştiriyorum.. Sevgiler, Emre.
  8. emak

Kışlık Çadır Konusunda Destek

Ynt: Kışlık Çadır Konusunda Destek 4 mevsim ile 5 mevsim arasında pazarlama tekniği farkı mı söz konusu, yoksa kullanılan kumaşların teknik detayları ve çadırların tasarımları arasında hakikaten olumlu farklılıklar var mı? Çadırları inceliyorum ve arasındaki farklılıkları anlamaya çalışıyorum...
  9. emak

Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Hayırlı olsun. İyi ve keyifli çalışmalar dilerim.

10. emak

2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri

Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri Teşekkür ederim, sağolun.

11. emak

Arkadaşımız Hasan Subaşı Tekrar Federasyon Başkanı

Ynt: Arkadaşımız Hasan Subaşı Tekrar Federasyon Başkanı 1992-1993 Orta okulda, İzci iken çok duyardım Hasan Subaşı ismini. Liderlerim, abilerim, Mustafa ve Nihat kardeşlerden. Fatih, Gelenbevi Lisesinde okudum. Belki tanıyanlarınız vardır. Nihat lider silahlı bir saldırıya uğramış...
  12. emak

Kızılay İlk yardım kursu

Ynt: Kızılay İlk yardım kursu Konunun yönünü ve amacını değiştirmeyi istemem. Öyle olacaksa da özür dilerim. İlk yardımın önemi hepimizce malum. Bu konuda eğitim veren kurumları ve bu eğitimi almak için vakit ayıranları da kutlamak gerekir. Lakin, sonucunda bir ya da daha fazla insanın...

13. emak

2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri

Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri Konuyu arazi aracından kısa bir süreliğine çıkartıyorum, müsadenizle :) 2004 model Golf R32 aracım var. 3200 cc Araç, kasko değer listesinde yer almadığından, yetkisi servis tarafından Doğuş Otomotive danışılarak, yine Doğuş'un...
  14. emak

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbuldum, teşekkür ederim. Kendimden kısaca bahsedişim bir önceki sayfada bulunmaktadır. Diğer konularda görüşmek üzere. Sevgiler, Emre.
  15. emak

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU Süper bir DIY örneği, harika. Farklı ve el emeği olmasının tadı her zaman bir başka. Tebrik ederim. Keyifle, kazasız belasız sürüşler dilerim.

16. emak

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Çok hoş bir kitaptır. Sokakta rastladığımızda bazen geri durmamıza neden olan hareketlerine sempati uyandırmaya başlayan bir kitap. Bilmiyoruz ki ne alemdeler. Tavsiye ederim. Sevgiler, Emre. Doğrudan link ...
  17. emak

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selamlar, Adım Emre. 32 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum. Artvin'e yaptığı bir seyahatte off-road'ın tadını almış olan yakın bir arkadaşımın araç arıyorum heyecanına ben de kapılmış durumdayım. Nedir, ne değildir diye araştırırken...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR