Arama sonuçlarınız

1. muratyesilbas

The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası )

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) Özka 6.50-16 6PR KNK 50 Traktör Ön Lastiği bunu kullansam nasıl olur.

2. muratyesilbas

1974 Series Iıı İçin Çamur Lastiği

Ynt: 1974 Series Iıı İçin Çamur Lastiği paylaşım için teşekkürler. suan aracımda 31x10,50x15 maxxıs var amalastikler artık dişi olmasına rağmen beton etkisi yapıyor. sıfır tutuş. buda en ufak bir tepede dahi sıkıntı yapıyor. ???
  3. muratyesilbas

Ynt: 1974 Series Iıı İçin Çamur Lastiği ...

4. muratyesilbas

merhaba çok büyük keyifle kullandığım aracıma çıkma çamur lastiği takmak isitiyorum. elinde olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. ebat olarak 33x10.50x15 yada 31x10.50x15 olabilir. ayriyetten traktör desen lastik de olabilir. elimde 16" orjinal jantlarıda mevcut. bol çamurlu arazide hangi...
  5. muratyesilbas

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) hocam adet fiyatı nedir

6. muratyesilbas

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) gezmeler

7. muratyesilbas

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) peki 7.50"16 ozka knk26 keçi tırnağı dedikleri oluyor galiba. çamurda nasıl. benim aracın üzerinde yıllanmış maxxis 31x10,50x15 var perişan oldum. benim makina da bu. saygılar.
  8. muratyesilbas

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) merhaba serdar bey aynen dediğiniz gibi bugun sabah erken saatde büyük bir hevesle lastikcinin yanında soluğu aldım. lastikler çok büyük geldi. iç kısma sürtme yapacağını bende tahmin etmiştim ama bu kadar yapacağını düşünmemiştim. lastiği...
  9. muratyesilbas

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) merhabalar üstadlar bende de1974 model seri 3 var. aracıma Özka 9.00-16 12PR KNK 26 Römork Lastiği takmak istiyorum. herhangi bir sıkıntıyla karşılaşırmıyım. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. saygılar

10. muratyesilbas

1974 model cj 5 acil satılık kelepir.

Ynt: 1974 model cj 5 acil satılık kelepir. abi dört adet asfalt lastiği ve jantlarıda verecen mi bu fiyata..

11. muratyesilbas

KATLANABİLİR KÜREK 25TL TESTERE YÜZÜDE OLAN OFFROAD KÜREĞİ KILIFLIDIR

Ynt: KATLANABİLİR KÜREK 25TL TESTERE YÜZÜDE OLAN OFFROAD KÜREĞİ KILIFLIDIR takip
  12. muratyesilbas

79 CJ7 kontak

Ynt: 79 CJ7 kontak aracım cj 8 82 model . kontakdan geri atma var . aracım çalışıyor stop ediyor. kontağın orda temazsızlık var. kontağı nasıl sökecem. direksiyon simidi, korna tertibatı , sinyalş kollarının tertibatını söktüm. kontağı cıkartamadım.arıza nerdendir nasıl yapabilirim yardımınızı...

13. muratyesilbas

cj 6 direksiyon boşluğu

Ynt: cj 6 direksiyon boşluğu ARACIMIZ BU ABİM RESMİMLERİNİ PAYLAŞMIŞ. ARAÇ HAREKET HALİNDEYKEN CAYIRTI YAPIYOR YANİ ARAZİ VEYA 4*2 FARK ETMEDEN GELEN Bİ SES .BAZEN YAPIYOR BAZEN YAPMIYOR.İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
  14. muratyesilbas

cj 6 direksiyon boşluğu

Ynt: cj 6 direksiyon boşluğu defransiyelde ötme yok. yağ tapalarını açtım baktım arka defransiyelimde yağ hiç gürünmüyordu. 3 cm lik bir cubuk yardımıyla yağ seviyesini kontrol ettim ve yağ olmadığına karar verdim. direksiyon ayar somununu iyice sıktım. fakat ankaradan gelirken hızlı 4x4 le...
  15. muratyesilbas

CJ5 İÇİN DİF KİLİDİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM

Ynt: CJ5 İÇİN DİF KİLİDİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM cj6 için bende dif istiyorum ::)

16. muratyesilbas

cj 6 direksiyon boşluğu

Ynt: cj 6 direksiyon boşluğu biraz önce kontrol ettim direksiyon milinde erkek dişi hiçbirinde boşluk yok. söylediğiniz üzere ayar vidasını buldum ve iyice sıktım. fakat boşluk halen var. galiba boşluk direksiyon kutusunda mafsalda da hafif var gibi. ne yazık ki bulunduğum çevrede bu araçlardan...
  17. muratyesilbas

cj 6 direksiyon boşluğu

Ynt: cj 6 direksiyon boşluğu ustam çok teşekkürler bu söylediklerini şimdi deneyecem tekrar yazarım sağolasın.
  18. muratyesilbas

cj 6 direksiyon boşluğu

arkadaşlar yıllardır hasretle özlemle almayı hayal ettiğim 1982 model cj6 aldım ilk göz ağrım. fakat aracımın direksiyonunda hafif boşluk var aracımı muayeneye girdireceğim muayenede ne gibi şartlar koşuyorlar. bide aracımda warn vinç var 4 tonluk olan vinç kullanımı nasıl oluyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri