Arama sonuçlarınız

1. doganbilal

Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

Bu arada guruba eklerseniz seviniriz 05326381038

2. doganbilal

Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

Merhabalar,düzenlediğiniz gezileri uzun süredir takip ediyoruz.Bu güzel organizasyonlar için emeği geçenleri tebrik ederiz.Çok istediğimiz doğa gezileri için yeni alacağımız Nissan Patfinder aracımızla bizde İstanbul çevresi hafif ofroad gezilerinize katılmak isteriz.Selamlar.
  3. doganbilal

"kamping Ve Trekking" Whatsapp Grubu Var!

Düzeltme, whatsapp yerine aceleden yanlış yazmışım....

4. doganbilal

"kamping Ve Trekking" Whatsapp Grubu Var!

Merhabalar, Bende Whatsup grubunuza katılmak isterim. Teşekkürler.
  5. doganbilal

Balıkesir Gönen De Satılık Villa Arsası

Merhabalar, Arsanızın imar durumu uygunsa 130.000 tl önerebilirim.Selamlar.

6. doganbilal

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Birkaç foto fikir verecektir size.

7. doganbilal

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Merhaba, Rolbar ın tipi nedir bilemediğimen yorum yapamayacağım.Aracı aksesuarları ile beraber 79350 ye aldım,73500 düşünüyorum.Ekim trafik çıkışlıdır.
  8. doganbilal

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Arkadaşlar, Yeni aldığım 7000 km deki Otomatik Highline siyah Amarok u ihtiyaçtan satmak zorundayım.Arka bagaj brandası ve havuzu Doğuş oto da yapılmış olup,arzu edenlere resimlerini gönderebilirim.
  9. doganbilal

Amarok almak istiyorum fikirleriniz lutfen

Ynt: Amarok almak istiyorum fikirleriniz lutfen Merhaba, Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum yeni amaroğu ,Bulgaristan a gezi amaçlı seyatimizde bizi hiç üzmedi.Çok memnunum.zevkli bir kullanımı var.Daha önce manuel olanını alıp satmıştım.Otomatiğini bekledim ve aldım.Çok bozuk yollarda diğer binek...

10. doganbilal

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Haklısınız sürekli dört çeker.Buda virajlarda çok emniyetli hale getiriyor aracı.Kış şartlarında daha kolay kullanım sağlayacağı kesin.Manuel de dört çeker seçeneğinde araç sertleşiyor ve dönüş açıları daralıyor idi.Bu araçta jeep tarzında bir konfor var.

11. doganbilal

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Öncelikle yola hakim olduğunuzu,ve altınızdaki aracın her koşulda sizi yolda bırakmayacağı duygusunu alıyorsunuz.Vites geçişleri gayet başarılı,manuel e göre daha sessiz,çukur ve tümseklerde aşırı salınım hissetmedim.Düz yolda otomobil tadında.İvmelenme çok...
  12. doganbilal

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Sonunda otomatik Amarok geldi ve ilk araçlardan birine sahip oldum.Daha önce manuel olanını alıp yaklaşık 4 ay kullanmıştım.İlk olarak öncekine göre daha güçlü olduğu duygusunu verdi.Ön park sensörü ve direksiyondan kumanda ,arka kapak kilidi önemli ayrıntılar.Ayrıca...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri