Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 20-25bin tl arası cj 5 almak istiyorum.?
Teşekkürler Burhan bey . ben ankaradan aracımı buldum ve p.tesi günü alıyorum . araç bu http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50730.0
Evet büyük ihtimal aldım . pazarlığını felan yaptık eren beyle. Kendi aracımın satılmasını bekliyorum . büyük ihtimal p.tesi günü araç elimde olacak . dediğiniz gibi güzel bi araçç.
teşekkürler herşey için . bu gün gittim önerdiğiniz araca baktım. Eren beylede görüştüm. yarın pazarlık için buluşucaz. kısmetse artık bende cj 5 sahibi olacağım .
Yanlış anlaşılma oldu heralde. ben sizin aracınız için motor performansı kötü ve ya herhangi bi arkadaştan kötü yorum almadım . ilanınız çıkarsa incelicem tabikide. hayırlı satışlar
Kullandım daha önce antalyada safari turlarında geçen yaz sonlarında . bu yazı kesin bir cj ile geçirmem lazım . kafaya koydum hastalık oldu . kesin gelicem yanınıza . yarın olabilir hatta . honda sıkıldım ve cj ile aynı yakıyodur diye tahmin...
Ozan bey tam istediğim bir araç biliyorum zaten araçı 2010 yılı ilan tarihi olduğu için hiç dikkate almamıştım ancak halen satılıksa ki yarın ilk işim aramak olacak . yarın heralde bu iş biter diye düşünüyorum :) herşey için teşekkürler ...
Evt kötü olmuş. ben Ankarada yaşıyorum zaten ancak yazları antalyadayım yani bütün yaz. gerçekten sağlam bana sorun çıkarmıcaz bir cj 5 arıyorum motor performansı ve görünüşü konsolu çok güzel olmalı şu anki arabamı satıyorum . özelden yazamıyorum...
Evet güzel bir araç. içime sinmişti zamanında ancak ilanını kaldırmışlar ve ya zamanı dolmuş. numara veya ulaşabileceğim bi adres var mı . detaylar için teşekkürler.
;)
Teşekkürler Ozan bey . evet biliyorum daha öncede sahibindene daha yüksek bir fiyatla giriş yapmıştı takibindeyim. şu anki fiyatı 22bin tl civarı . mekaniği hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba ?
sezgin bey teşekkürler öncelikle ilgilendiğiniz için. Ancak araştırmaya ve incelemeye devam ediyorum ve cj 5 te karar kıldım . Hartop felan olmasını istemiyorum dediğim gibi antalyada yaşıyorum ve üstü açık olmasını istiyorum. gerekirse tentesini...
Bay 25 aracınızı inceledim . öncelikle teşekkürler. ben daha çok motor performansı ve görünüşü iyi olan bir cj 5 istiyorum . Antalyada yaşıyorum ve yazları binmek için istiyorum. aracınız güzel ama göğsünü tam göremedim. konsollar felan krommu...
Arkadaşlar 20-25 bin tl arası cj 5 almak istiyorum. ucuz fiyatlara alıp kendim toplama imkanım yok. 1979 model üstü ve 4.2 motor olursa iyi olur. tavsiye edebileceğiniz araçlar içim şimdiden teşekkürler...