Arama sonuçlarınız

1. GÜLKESEN

Vitara JLX Benzin Deposu Şamandıra Kablosu?..

Ynt: Vitara JLX Benzin Deposu Şamandıra Kablosu?.. Benzin şamandırasını değiştirdim. 2000 modellerin şamandırası plastik top şeklinde değil. İnceledim ve mantar şeklinde bir şey ve içine benzin kaçıp ibreyi yanıltacak bir durumu yok ,Daha eski modeller hakkında bilgim yok ama sanırım ispanyol...

2. GÜLKESEN

Vitara full depo benzin ile kaç km yapar?

Arkadaşlar 1 depo benzin ile Vitara Jlx 5k araç kaç km yapar acaba? Şehir içi ve şehir dışı kullanım olarak yorumlarınızı bekliyorum Saygılarımla
  3. GÜLKESEN

2000-2001 1.6 jlx Vitara Kıymete mi Bindi?

Ynt: 2000-2001 1.6 jlx Vitara Kıymete mi Bindi? Sevgili kardeşim Bahsettiğiniz model şu anda vitaraların en kıymetli modelleri, motor kaputunu açmadan yıllarca sorunsuz bineceğiniz bir araçtan bahsediyorsunuz. 16.000-18.000 aralığında temiz ve bakıma ihtiyacı olmayan km düşük bir araç...

4. GÜLKESEN

suzuki vitara depo şamandırası nasıl değiştirilir

Ynt: suzuki vitara depo şamandırası nasıl değiştirilir depo şamandırasını niçin değiştirmek istiyorsunuz? bu konuyla ilgili çok şeyler yazıldı. bende daha yeni değiştirdim.Benim aracın benzin ibresi arızalıydı.mutlaka anlayan birisine yaptırınız. şamandıra için 80.00 tl ödedim.ustalık içinde...
  5. GÜLKESEN

vitara sis farı

arkadaşlar vitaramın ön tamponuna sis farı takmak istiyorum. bu konuda deneyimi olan arkadaşlarla mümkünse resimli paylaşımlarını bekliyorum. Tercihim 2 adet yassı olan farlardan. çin malı olmayan kaliteli olanlardan düşünüyorum.Marka tavsiye ederseniz memnun olurum. Bir arkadaş farklı bir...

6. GÜLKESEN

Çıkma Yedek Parça

Ynt: Çıkma Yedek Parça Suriyeden çok ekonomik fiyata orjinal suzuki yedek parça temin edildiğini bende duydum. Arkadaşımızın dediği gibi tüm markaların orijinal yedek parçalarını getirtmek mümkün. Aracın komple koltuklarını bile getirtebiliyormuşsun. O bölgeye giden Has turizm gibi otobüslerle...

7. GÜLKESEN

Ynt: Vitara JLX Benzin Deposu Şamandıra Kablosu?.. Suzuki servisteki usta benim aracın kaç model olduğunu sordu, bende 2000 moel olduğunu söyledim ve bunun üzerine şamandırada top değil mantar var dedi? Selamlar
  8. GÜLKESEN

Ynt: Vitara JLX Benzin Deposu Şamandıra Kablosu?.. Suzuki servisinde çalışan bir arkadaşa şamandıranın topunun içine benzin kaçmış olabilirmi diye sordum ve bana vitarada şamandıra topu olmadığını bu araçlarda topun yerine mantar kullanıldığını söyledi.Bilgisi veya bu sorunu gidermiş olan bir...
  9. GÜLKESEN

Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri

Ynt: Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri Yaklaşık bir yıl önce benim aracın önünde montajlı olan ön koruma demirini söktüm bayağıda ağırmış. sökünce araç rahatladı.

10. GÜLKESEN

Yedek anahtar

Ynt: Yedek anahtar 2000 model 1.6 JLK 5K

11. GÜLKESEN

Yedek anahtar

Arkadaşlar yedek anahtarımı kayıp ettip, yeni bir yedek anahtarı yaptırmanın pahalı olduğunu duydum. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum.Selamlar
  12. GÜLKESEN

Ynt: Vitara JLX Benzin Deposu Şamandıra Kablosu?.. Benim 2000 model Vitaranın benzin göstergesi aracı fullediğimde tam gösteriyor ancak belli bir km kullanımdan sonra !/2 depo seviyelerinde iken aracı çalıştırdığımda ibre boşa yakın gösteriyor bazende 1/4 gösteriyor bir bakıyorsunuz 1/2...

13. GÜLKESEN

Suzuki Vitara 4x4 Polen (Klima) Filtresi Nerede ?..

Ynt: Suzuki Vitara 4x4 Polen (Klima) Filtresi Nerede ?.. Benim araç 2000 model vitara'dır ve polen filtre bulunmamaktadır. Eğer kalorifer bakımı için soruyorsanız göğüsün komple sökülmesi gerekir.
  14. GÜLKESEN

Ynt: Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri Jimmy tamponunda bulunan sis farı buna bir örnektir.
  15. GÜLKESEN

Ynt: Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri Arkadaşlar, Ön tamponu ön cepheden deldirip(gömme) sisi farı taktıran bir arkadaş var ise resimlerini görmek isteriz. Hepinize sevgiler

16. GÜLKESEN

Vitara İç Aydınlatma Yetersizliği Çözümü

Ynt: vitara iç aydınlatma yetersizliği çözümü osram cool blue 5000k H4 hyper ampül aldım ama henüz takmadım beklemedeyim. ayrıca renklerde uyum olması açısından park ampüllerinide birlikte değiştirmesi gerekir. onun içinde önerilen ampüller var ve böylece ön takım birlikte değişmelidir diye...
  17. GÜLKESEN

Vitara İç Aydınlatma Yetersizliği Çözümü

Ynt: vitara iç aydınlatma yetersizliği çözümü Arkadaşım seni tebrik ediyorum, bilgiler paylaşmakla çoğalır,bunu mutlaka uygulayacağım, umarım ön far aydınlatma ve park ampülleri içinde bir fikrin vardır. saygılarımla
  18. GÜLKESEN

Vitara Ön Far Ampulü

Arkadaşlar 2000 vitaram için Osram cool blue 5000k hyper H4 ampül takmayı düşünüyorum. bu konuda deneyimi yada önerisi olan varmı?

19. GÜLKESEN

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Dostlar size bir sorum var. Benim 2000 vitarada defransiyel ötmesi var. bu normalmidir? çaresi varmı? varsa önerilerinizi bekliyorum....
  20. GÜLKESEN

Vitara Beygir (hp) Gücü Nedir?

Değerli arkadaşlar; Benim 2000 model 1.6 jlk 5k Vitara aracım var. Ben aracımın gerçek beygir gücünün ne olduğunu hala bilmiyorum. Benim ruhsatta bu bölüm boş görünüyor. bazen oto alım satım sitelerine baktığımda farklı farklı rakamlar görüyorum bunların hangisi doğru bende anlamadım. 1.6...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,959
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri