Arama sonuçlarınız

1. B

Rektefe Olmuş Motorun Çok Yağ Yakması?

Merhaba, yağ yakma sorununuz, büyük ihtimalle sekmanların yanma bölümüne yağ kaçırmasından kaynaklanıyor. Sekmanların yönlerinin hatalı takılması özellikle yağ sekmanının, bu soruna neden olabilir.

2. B

frontera a haynes kitapçığı

Ynt: frontera a haynes kitapçığı Sayın rsarikoc, galiba bir yanlış anlama oldu, frontera bakım kitabı bende digital ortamda mevcut değil, ben kitaba sahip olmak isteyenler için adresi belirttim. Bu bilgilere ya digital ortamda sahip olan bir üyeden ya da benim yaptığım gibi belirttiğim adresten...
  3. B

Aracımda ki Gaz Sorunu Hakkında

Sayın avcı_87, motor ışığından kastınız herhalde sarı renkli motor arıza kaydı ışığı, onu serviste bilgisayar vasıtası ile sildirmelisiniz. Selamlar.

4. B

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Sayın balikay, logoları incelerken bir hata dikkatimi çekti, koşan gergedan resminde ayakları çift toynaklı çizilmiş, gergedanlar diyarında birkaç yıl geçirmiş biri olarak ayakların 27 mart'ta yayınladığınız diğer küçük gergedan gibi çok tırnaklı olması gerektiğini...
  5. B

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Sayın balikay, zahmetleriniz için teşekkür ederek, 1 no.lu slayt'tan iki, 5 ve 7 no.lu slaytlardan birer adet istiyorum. selamlar.

6. B

Ynt: frontera a haynes kitapçığı Değerli arkadaşlarım, Haynes servis ve bakım kitabını internet üzerinden sipariş ederek aldım, ilgilenenler için bilgiler; 3454 - (kitap no.) Vauxhall/Opel Frontera 1991 - 1998 (J ve S kodlu) bezin ve diesel; Benzinli modeller,2.0 litre, 2.2 litre, 2.4 litre...

7. B

Aracımda ki Gaz Sorunu Hakkında

Sayın avcı_87, egzost manifoldu üzerindeki oksijen sensörü bu tip arızalara yol açabilir, sıcak egzost gazı nedeni ile kirlenip okuma yapamadığında motor aniden stop eder, kontrol edin, arızalı ise yenisini takmak gerekir. selamlar.
  8. B

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO sayın balikay, benim de tercihim 14. slayt. selamlar.( bu arada; benden önce davranan arkadaşımın mesajını görmediğimden bilgilerimin başına 07 yazdım, 08 de kabulümdür.)
  9. B

oksijen(lambdra) sensörü

Ynt: oksijen(lambdra) sensörü Sayın xlan69 sorunuzu yeni okudum, henüz sorun çözülmedi ise emme manifoldu üzerindeki selenoid'i kontrol edin. sürekli geçen karışımı kontrol eden bu aygıt zaman içinde kirleniyor ve rölantiyi ayarlayamıyor, bahsettiğiniz şekilde yükselip alçalan rölanti...

10. B

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Merhaba arkadaşlar, ben de üyelik için bilgilerimi yazıyorum; 07 - Barbaros Açan / BRBRSCN / 1996 OPEL Frontera 2.0 Sport / İstanbul.

11. B

Opel Fontera 2.0i Sport

Ynt: Opel Fontera 2.0i Sport Devam, Vites konsolu önünden gelen sıcaklık, yüksek hararette çalışan motorun hemen alttan geçen manifiold bağlantılarından veya şanjımandan gelebilir, koruyucu yalıtımı kontrol edin. 2. vitesin sert geçmesi senkromeçler ile ilgili olabilir ama benim aracımda da...
  12. B

Opel Fontera 2.0i Sport

Ynt: Opel Fontera 2.0i Sport Sayın afchiki, hoş geldiniz. ben de 96 yılından beri 2.0i Frontera kullanıyorum, deneyim ve bilgilerim yönünde bazı iletilerim; Aldığınızda tüm sıvıları ve trigeri değiştirdiğinizi yazmışsınız, triger ile devridaim pompası da değişmelidir, blok içinde triger...

13. B

Frontera 2.0 Sport Hakkında

Ynt: Frontera 2.0 Sport Hakkında Sayın kuruKafa, yurt dışında olduğum için sorunuzu yeni gördüm, sayın YSF tarafından cevaplanmış teşekkür ederim.
  14. B

Uluslararası ehliyet gerekli midir?

Ynt: Uluslararası ehliyet gerekli midir? Merhaba, yılda iki defa Almanya'da araba kiralıyorum, kiralayan firmalar Turing ehliyetini değil bizim ehliyeti kabul ediyorlar. Daha güvenilir kabul ediyorlar, ama yine de tedbir derseniz ikisini de bulundurun. kazasız yolculuklar.
  15. B

2.2 DTİ, 3.2 V6, Isuzu Rodeo, Vauxhall, Frontera vs.

Ynt: 2.2 DTİ, 3.2 V6, Isuzu Rodeo, Vauxhall, Frontera vs. Sayın camouflage, eski bir Suzuki'ci olarak ben de aramıza hoş geldin demek isterim. Bahsettiğiniz gibi Frontera birçok ülkede pazarlanan ve tutulan bir araç. Frontera'ya baz olan İsuzu ''mu'' Japonya, kardeşi İsuzu ''Amigo'' Amerika...

16. B

Ynt: frontera a haynes kitapçığı Sayın barretm82a2, herşeye rağmen ilginiz için teşekkür ederim. Mevcut olanlardan birisi mail'ime gönderirse ona da teşekkür ederim. Selamlar.
  17. B

Frontera 2.0 Sport Hakkında

Ynt: Frontera 2.0 Sport Hakkında Sayın Kurukafa arkadaşım, 2.0 ve 2.0i arasındaki fark; ''i'' harfinin ''injection'' yani halk dili ile ''enjeksiyon - yakıt püskürtmeli sistem'' olduğunu gösterir. Frontera'larda ''A'' serisinin ilk varyasyonlarında 2.0 litre motor hacmini temsil eden rakamların...
  18. B

Ynt: frontera a haynes kitapçığı Merhaba, ben de 96 2.0 Frontera için bilgi rica ediyorum, şimdiden teşekkürler... barbaros.acan@gmail.com

19. B

Hubların Devreye Girip Çıktığı Nasıl Anlaşılır

Sayın POİNTERAA, nickname'nizi konuya çok uyduğundan olacak yanlış yazmışım özür diliyorum
  20. B

Hubların Devreye Girip Çıktığı Nasıl Anlaşılır

Merhaba Sayın Fronteraa, siteyi gezerken zaman geçmesine rağmen sorularınıza bir cevap göremedim, dolayısı ile ben cevaplamaya çalışacağım. Okuyanlara hatırlatma olarak, öncelikle ''HUB'' yani aks porya kilidi üç çeşitte bulunuyor, sabit kilit; sürekli bağlantı sağlıyor, fakat ön...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri