Arama sonuçlarınız

1. tamahagane

Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim?

Ynt: Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim? Sn Kuzne paraşüt ipi üretiyor musunuz, üretiliyorsa 4mm paraşüt ipinin metre fiyatı nedir?

2. tamahagane

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Takip.
  3. tamahagane

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) takip.

4. tamahagane

Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı?

Ynt: Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı? WD 40 sadece temizleme amacıyla kullanılmalı, WD 40 uzun süre kaldığı yerde sakızlaşır ve aşındırma yapar. Bıçağı WD 40 ile temizledikten sonra "koruyucu" özelliği olan silah yağı sürüp saklayabilirsiniz.
  5. tamahagane

Aitor Nato Bowie Magnum Bıçak

Ynt: Aitor Nato Bowie Magnum Bıçak Satılmıştır, ilan kaldırılabilir.

6. tamahagane

Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi Takip.

7. tamahagane

Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı?

Ynt: Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı? Ben bıçaklarımı yağlamak için GUNSLİCK GUN FOAM kullanıyorum. Bıçakları kullanmadığım zaman kılıfı dışında ve yağlı olarak saklıyorum. Deri kılıfın tabaklanmasında kullanılan kimyasalların bıçakta paslanmaya neden olabileceğini okumuştum.
  8. tamahagane

Türk Outdoor Ekipmanları Üretim Firmaları

Ynt: Türk Outdoor Ekipmanları Üretim Firmaları Mogan bıçak.
  9. tamahagane

Kizlyar Knives (BERKUT MODELİ AVCI BIÇAĞI )

Ynt: Kizlyar Knives (BERKUT MODELİ AVCI BIÇAĞI ) Çok güzel bir bıçak, iyi günlerde kullanın.

10. tamahagane

Bora Knives mı Ka Bar mı Yardım Lütfen???

Ynt: Bora Knives mı Ka Bar mı Yardım Lütfen??? Benim incelediğim yabancı marka bıçakların çelikleri yerli üretim olanlara göre hep daha sert. Yerli üretim bıçakların göreceli daha yumuşak olması 2 nedene dayanıyor: 1- Kolay bileme 2- Kırılma şansını azaltma. Bıçak ne kadar sertse bilenmesi...

11. tamahagane

Koleksiyonumdan satılık Bora Safari Wenge M-412 W

Ynt: Koleksiyonumdan satılık Bora Safari Wenge M-412 W Satıştan çekildi.
  12. tamahagane

Shogun a karar kılmış gibiyim...

Ynt: Shogun a karar kılmış gibiyim... Bora bıçak web sitesinde yakında piyasaya kukri süreceklerini yazmıştı, ilk yerli seri üretim, kaliteli çelikten kukri olacak.

13. tamahagane

Ynt: Koleksiyonumdan satılık Bora Safari Wenge M-412 W Sahibinden.com da GET li ( ürünü teslim aldıktan sonra ödeme yapılıyor) ilan açılır. %7 site komisyonu fiyata eklenir. Kargo masrafı alıcıya aittir.
  14. tamahagane

Bora Safari Wenge M-412 W Uzunluk:265 mm Et Kalınlığı:3.5 mm En:45 mm Ağırlık:280 gr Çelik: 440C Kabza: Wenge ağacı 110 TL pazarlıksız, bıçak kullanılmamış evden dışarı çıkmamıştır. Diğer bıçak ilanım Aitor Nato Magnum Bowie http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86673.0
  15. tamahagane

Aitor Nato Bowie Magnum Bıçak

Ynt: Aitor Nato Bowie Magnum Bıçak Güncel.

16. tamahagane

Survival Knife (seçim)

Ynt: Survival Knife (seçim) Klasik bowie modeli güzel, sağlam bir bıçak. Kullandıktan sonra kirli bırakmazsanız paslanmaz.
  17. tamahagane

Survival Knife (seçim)

Ynt: Survival Knife (seçim) Yıllardır ava giden biri olarak çantanızda bir kaliteli bir de her işte kullanabileceğiniz, kıyabileceğiniz bir bıçak bulundurun derim. Kaliteli bir bıçağa şimdiye kadar ihtiyaç duymamanız onun gereksiz olduğunu göstermez, neye ne zaman ihtiyaç olacağı belli olmaz...
  18. tamahagane

Survival Knife (seçim)

Ynt: Survival Knife (seçim) 304 ortopedik kabzası ve ağırlığıyla çok kullanışlı.

19. tamahagane

Ynt: Shogun a karar kılmış gibiyim... Cold steel kobun, Gerber ultimate knife ın ağız yapısı Boralardan farksız; iç bükey ağız değilse hangi ağız yapısını kullanıyor yabancı firmalar?
  20. tamahagane

Ynt: Shogun a karar kılmış gibiyim... Benim bir sorum var, Gerber, Cold steel gibi markaların bıçakları da mı iç bükey ağızlı ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.