Arama sonuçlarınız

1. bugaru

Isuzu Trooper 2,5 Tfr Motorlu

SATILMISTIR---

2. bugaru

Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. bugaru

1986 Isuzu Trooper 2.6 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 233136731 3 Yıldır dağ tepe kar tipi buz yağmur çamur Av yoldaşım olan 89 model isuzu Trooper 4x4 aracımı 98 model isuzu Trooper aldığım için satıyorum.üzerinde 1.000.000 km problem çıkarmayan 2000 model 2,5 TD TFR motoru vardır...

4. bugaru

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Teşekkür ederim..yorum gelmeyişinden çekimserlik ve nedenini geçde olsa anladım.sitede aracın fotolarını gördüm :) ustam bu gün bakmaya gidiyor hayırlısı..
  5. bugaru

1,6jlx 3k acil yardım!!!!

Ynt: 1,6jlx 3k acil yardım!!!! Öncelikle yorum için teşekkür ederim.dedim ne sıcak forum (!) yorum gelmeyişinin nedeni bu siteye üye mi bilmiyorum ama çapraz 2 teker havada fotolarını buldum aracın burda extrem offroad yok dense de var ve arkadaş olabilir burdan kötü yorum yapılamıyor.buda...

6. bugaru

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhabalar..Hasan BAŞKARA 1964 İzmir doğumluyum.Aslen Bilecik/Gölpazarlı yım..Ankara da ikamet ediyorum.1986 KTÜ makina mühendisliği mezunuyum.FAF Vana fabrika müdürlüğümün 21 yılına girdi.doğa sevgisi,fotoğraf ve av beni dağa taşa çeken.extrem offroad...

7. bugaru

Ynt: 1,6jlx 3k acil yardım!!!! konuyu okuyan 59 olmuş hiç yorum yok :(
  8. bugaru

Vitara Baskı Balata Sorunu

sinter balata bronz alaşımlı pedlerin yay çeliği saca cift taraflı perçinlenerek yapılan balata türü.genelde işmakinalarında kullanılıyor.arazide uzun süreli ağır şartlarda sürüşde orj balata ısınacak kaçırmaya başlayacak leş kokusu gibi kokular gelmeye başlayacak burnunuza.. bu giderekde...
  9. bugaru

Aracınızın rampada motor devri düşüyor ise motorda bir veya bir kaç hastalık var.inşallah nezle griptir buji hava filtresi yakıt pompası buji kabloları gibi parçalar kontrol edilerek ömrünü tamamlamış olanların değişimi ile iyileşir.eğer bunlarda bir sıkıntı çıkmaz ise silindirlerin...

10. bugaru

Silindir hacmi,Beygir Gücü,Tork ve Sıkıştırma Oranı ilişkisi nedir?

Ynt: Silindir hacmi,Beygir Gücü,Tork ve Sıkıştırma Oranı ilişkisi nedir? Bilal bey beygir tork ilişkisini çok güzel açıklamış teşekkürler.silindir hacmi sıkıştırma oranı ile ilgili birşeyler eklemek istedim.BMW 86 lı yıllarda 1500cc m10 blok orijinli F1 aracından 3.2 bar turbo basıncı ile...

11. bugaru

Turbo Dizel Araçlarda Rolanti Süresi

Ynt: Turbo Dizel Araçlarda Rolanti Süresi Extrem kullanım sonrası 140-160 bin devirlerde dönerken egsoz palinden mili ısınmış olan turbomuzun limitlere gelmiş yağ sıcaklığında bronz yataklarındaki yağ filmi ırtılma noktasına gelmiştir.bu durumda birden motor stop edildiğinde devir daim...
  12. bugaru

1994 model Vitara yedek parça yardım.

Ynt: 1994 model Vitara yedek parça yardım. madem kronik bir sorun aynen böyle düşünüyorum.olmassada pullanan yerlere macun zımpara üstüne carbon kaplama süper olur..carbon olmasa da araç kaplanan folyo ilede kaplanabilir ;)

13. bugaru

Lada Niva Alacağım Önerileriniz.

bende araştırmadan lafda 5000 araştırınca 10000 e çıktım yapacaklarımla maliyeti 15000 i buluyor.konforuda eklenince vitara daha mantıklı şu anda.şişirilmiş fiyatlar vitara içinde geçerli.sabırlı olup haziranı beklersek daha makul seviyeleri görebiliriz diye düşünüyorum..
  14. bugaru

Aracınız yokuşda motorun devri arttığı halde gitmiyor yani motor bayılmıyor ama arabada çekmiyor ise, geri vitese geçerken cırtlama başladıysa bunlar balatanın bitik sinyalleri.en basit testi fren balatalarınız iyiyse el frenini çekin 1vitese takıp biraz gazlı kalkış yapmaya çalışın motor stop...
  15. bugaru

1994 model Vitara yedek parça yardım.

Ynt: 1994 model Vitara yedek parça yardım. iç ve bağlatı detayları problem çıkarmassa eldeki parçalardan kalıp alınarak fiber hatta daha kalite epoksi fiber yapılabilir.sonrasında da karbon kaplanırsa süper olur..iyi bir fiberci ile görüşün bence Ankara da LECSport Levent çözer mesela..

16. bugaru

Ynt: 1,6jlx 3k acil yardım!!!! p.tesi ustam Adana da 2 araç var biri 5 kapı 5bin fark var.ikisinede bakılacak ama 5 kapıya ok dense bile alamam bütçemi aşıyor.dün şişirilmiş fiyatlar konusunu okudum sonra satılık ilanlarını 2011 6.ayına kadar indim o zaman 10 bin istenen muadil bir araç bu gün...
  17. bugaru

Ynt: 1,6jlx 3k !!!! http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-1997-3-k-japon-vitara-offroad-61922988/detay bu aracı 17500 e pazarlığını yaptık Ankara dan yolla çıkıp Adana da araça içimiz ısınırsa almak istiyorum.bu donanımda olması iyi ama arazide ne şartlarda...
  18. bugaru

merhabalar..hafta sonu av,balık,doğa gezileri sırasında perişan olan aracımı satıp aldığım yeni aracında aynı hale gelme korkusu hafta sonu amaçlı günlük kullanılmayacak 10bin bütçeli Lada alma yolunda araştırmalara başlattı.Lada yı araştırınca 2004 modelden aşağısı başımı ağrıtacak. 12bine...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.