Arama sonuçlarınız

1. D

Propan bütan kartuş

Ynt: Propan bütan kartuş bak canımın ,içi ben tam olarak anlatamamış olabilirim (ama palamut yaprağını nerene takacağın sana kalmış)sadece ifade etmek istediğim her modern insan gibi orman ve doğal hayatın bize sunmuş olduğu ekolojik hayatı yaşamak ve yaşatmaktır--sürçülisan etti isek...

2. D

Propan bütan kartuş

Ynt: Propan bütan kartuş merhabalar--kardeşim ne propanı kamp demek doğa ile başbaşa oranın imkanları ile yaşamak demek-her şeyin doğal olanı güzeldir--mesela meşe ağacının --çay,ının tadına bakmamış nice garipler var bu memlekette--saygılar
  3. D

Kurşunlu Camii ve Külliyesi

Ynt: Kurşunlu Camii ve Külliyesi bir kaçkare fotoğraf,ını koysaydın harika olurdu--selam

4. D

Eskişehir Köylerinden Kareler

Ynt: Eskişehir Köylerinden Kareler herkese merhaba şahsen ben kayı boyundan olmanın allah cc bir lütfu olduğuna gönülden inanan birisi olarak atam ÇAĞLARI AŞAN İNSAN EDEBALI AMUCAM DURSUNFAKI MÜRŞİDİM ERTUĞRUL GAZİ ÖNDERİM KARAOSMAN(OSMANGAZİ)diyarının tüm dertlere deva...
  5. D

2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?..

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. tümmmmmm doblocu,lar merhaba ben yeni siteye üye oldum,ki bu yazıyı okudum hoppala dedim ne diyor memleketim insanı---ve tartışmaya sonnoktayı koyalım diye(bu arada benim dobloda kıs kıs gülüyo bana)sevgili memleketim insanları...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,175
Kayıtlı Üye Sayımız
167,060
Kaydolan Son Üyemiz
dusttornado

Çevrimiçi üyeler

Geri