Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık.
Maziwillys, Bu tarz restorasyonlar oldukça zaman alır. Size sabırlı olmanızı tavsiye ederim. Sanayide ustalarla
uğraşmak gerçekten çok zor. Her şeyden önce 'Mechanic manual' i temin etmeniz gerekir. Sizin
aracınızın tam olarak özelliklerini yazarmısınız. Üretim...
Merhabalar Maziwillys,
Benim aracımın rengi Coranoda Sand. Türkiye'de bulunabilecek renk ise sizin yazdığınız gibi
Camel Bej'idir. Toplama konusunda her türlü soruyu sorabilirsiniz. Benimde aklıma birşey gelirse
hemen buradan yazacağım. İlk aklıma gelen renk...
Merhaba Sinan Bey,
Branda bezi sıvı geçirmeyen bir kumaş değil. Buradaki uygulamada tavan kısmına alttan sıvı geçirmeyen
plastik esaslı ek bir bez daha yerleştirdik. Yani tava iki bezli oldu. Yanlar ve arka kısımları tek kat canvas
kumaş olarak kaldı. Araç 3 defa...
Branda bezi olarak klasik canvas kumaş kullandık. Sadece askeri yeşil rengini bulabildik. Diğer renkler sanırım bu kumaşta üretilmiyor. Çok araştırdım fakat nafile. Pek sorun da etmiyorum. Çünkü bu kumaş hemen soluyor. 1 ay içerisinde rengi soldu ve istediğim renge...
Ynt: Cj-5 Alıyorum..
Hemşerim merhaba,
Açtığın konu başlığını tamamiyle okudum. Herkesin ortak görüşü bu sevdadan vazgeçmen. O paralara cj olmaz. 6000 tl bütçe ile hurda Willys alırsın ve onu yaptırabilirsin. Ben bu tarz bir restorasyonu yeni bitirdim. 54 model bir Willys aldım ve 25-30...
Ynt: Cj5 Restorasyon
Öncelikle kolaylıklar diliyorum. Bende yakın zamanda bu aşamalardan geçtim. Çektiğiniz ve çekeceğiniz sıkıntıları anlayabiliyorum. İnşallah bu aracı fabrika standartlarına göre düzenlersiniz (Tabi bu benim dileğim). Bu araçlara fabrikalarındaki üretimleri harici birçok...
Merhaba Arkadaşlar,
Araç 'Kaiser Willys' (ABD) sitesinde haftanın Willys'i seçilmiştir.
http://blog.kaiserwillys.com/kaiser-willys-jeep-of-the-week-181 bu adresten bakılabilir.
Ynt: Jeep Oto Doğrultma Ve Uzatma Atölyesi
Hocam, kaç gündür ustanın telefon numarasını arıyorum. Telefondan silinmiş ama bir yerlerde yazılmış olması gerekiyordu. Olmadı ustanın yanına gideceğim. Hemen yayınlayacağım.