Arama sonuçlarınız

1. R

Satılık - Defender

Ynt: Satılık - Defender motor dizel ayrıca aracı üçüne beşine bakmayıp vericem

2. R

Satılık - Defender

Ynt: Satılık - Defender mekanikte hidrolık direksiyondan ,fren tertibatına varana kadarhepsi orjinal olarak değiştirdim.arac aliminyum kasa.motoru yenı yapıldı daha 1000 km yapmadı.araca ihitiyacım yok kücük bir arac alıcam.o yüzden satıyorum.
  3. R

Satılık - Defender

Ynt: Satılık - Defender arac ikitelli aykosan ayakkabıcılar san sit.de otoparktadır.aracım 3000 tdi değil üzerinde orjinal motoru var.aksesuar mevcut degildir gayet yalın bir arac arkadaslar fotografta ne görüyosanız o.farklı bişey yok.

4. R

Satılık - Defender

17.000 tl. 0555 973 53 91
  5. R

satılık defender

Ynt: satılık defender aracım ikitellide görmek isteyenler arayabilir.0555 973 53 91

6. R

satılık defender

Ynt: satılık defender 7000 -8000 tl ye benim arabam gibi araba olursa ben ne kadar varsa hepsini toplarım bu aracların.bulamazsın arkadasın bu fiyatlara bu aractan.hadi buldun o rakamlara gene toplayamazsın.ben bi çamurluk comurluk dodiğine 1500 tl para verdim işciliğiyle sorarım şimdi nasıl...

7. R

satılık defender

Ynt: satılık defender aracımın degeri 17000 tl dir.rengi resimlerde mevcuttur.hidrolik direksiyon,sıfır yenı modifiye edilmiş motor,2013 e kadar muayene,gümüş renk,ve en önemlisi mekanik aksam fren,debriyaj,direksiyon kutusuna kodar komple aracım orjinal parcalarla toplanmıstır.
  8. R

satılık defender

Ynt: satılık defender valla arkadaslar 3 üne 5 ine bakmayıp vercem aracı.aracımı komple orjinal parcalarla topladım yani land rover orjinal parca haricinde tek bir parca kullanılmadı.cook böyle ahım şahım bir toplama olmadı ama aracım genede iyi sayılır.çalısmayan aksam yoktur.2013 e kadarda...
  9. R

satılık defender

Ynt: satılık defender vasıta bölümüne ekledim fotoları ordan bakabilirsiniz.

10. R

satılık defender

1988 model land rover defender aracımı satıyorum.

11. R

satılık defender

Ynt: satılık defender kızma kardesim bilmiyoruz bilsek buraya atarmıydık ilanı. ayrıca arac dizel
  12. R

satılık defender

Ynt: satılık defender daha ne istiyorsunki kardeşim buraya bi sayfa dolusumu yazayım.ciddi alıcı zaten gelir görür.abartmaya gerek varmı sence?

13. R

satılık defender

arkadaslar aracımı satıyorum aracım 1988 model defender.gümüs renkli.hidrolik direksiyona kadar hersey var olması gereken.ihtiyacım olmadıgından satıyorum.ben kendi zevkime göre bişeyler yaptım.şimdiden alıcısına hayırlı olsun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri