Arama sonuçlarınız

1. W

Çocuklarla Kamp

Ynt: Çocuklarla Kamp Bence de Bolu gibi ortak bir noktada, gezenbilir üyeleri ile çocuklarla ortak kamp yapmak çok iyi olur. Eğer tecrübeli arkadaşlar organizasyonu/duyurusunu yaparlarsa biz de seve seve katılırız.

2. W

Çocuklarla Kamp

Ynt: Çocuklarla Kamp evet öncelikle kamp alanlarında hizmet veren yerlerde kamp yapmayı düşünüyorum. ilk önce yedigöller veya kartepe'de ki kamp yerinde bir deneme yapıp eğer kamp işini beğenirsek tatilin bir kısmını da kampta geçirmeyi düşünebiliriz. ama bu sene kalacağımız tüm yerler kamp...
  3. W

Çocuklarla Kamp

Ynt: Çocuklarla Kamp tşkler bilgi için. bu saroz körfezindeki yerin ismi nedir acaba? hangi aylarda sıcak olur deniz?

4. W

Çocuklarla Kamp

Ynt: Çocuklarla Kamp çok teşekkürler bilgiler için. çadır, mat ve uyku tulumu işini anladım. kafamda nasıl birşeyler almam gerektiğini biliyorum ama şu kamp ocağı ile kamp duşunu anlayamadım bir türlü. kamp ocaklarına bakıyorum fiyatları çok pahalı. 400-500 tl olanlar var. nasıl bir kamp ocağı...
  5. W

Çocuklarla Kamp

Merhaba arkadaşlar! Aslında benim ilgimi offroad çekiyor, her ne kadar şu an offroad bir aracım yoksada bir offroad sever olarak forumu ilgiyle takip ediyorum. Yani forumu uzun zamandır takip ediyorum ama daha önce mesaj yazmamıştım, genelde okuyordum. Sonra bu kampçılık ilgimi çekti. 7 yaşımda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,424
Kayıtlı Üye Sayımız
166,894
Kaydolan Son Üyemiz
krishnatiwari1956

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri