Arama sonuçlarınız

1. elenor07

2000 Model 1,8 Freelander Benzin Pompası Sorunu

benzın pompasını deyıstırdım benzın poması ve samandıralarak bırlıkte satılıyomus zaten o yuzden bıraz fıyatlı ıdı benzın pompası arızalı ıdı fakat aracı yurutmuyodu sadece calıstıyodu

2. elenor07

Freelander için benzin pompası 2000 1.8 benzin

arkadaşlar 2000 model 1.8 benzinli freelander için benzin pompasına ihtiyacım var uygun fiyata sıfır veya çıkma temin edebileceyim biyer önerebilirmisiniz her servis farklı fiyat çıkartıyor nereye bakacağımı şaşırdım
  3. elenor07

arka 5. kapı kapı fitili temini BAGAJ TAVANI ISLANDI ?

Ynt: arka 5. kapı kapı fitili temini BAGAJ TAVANI ISLANDI ? Barış şahine katılıyorum kaportacılar ve kapsamlı oto camcılar temin edebiliyor daha önce volvo s60 icin kaportacıya uygun fiyata yaptırmıstım

4. elenor07

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? buda antalyanın gülü 2000 model 1.8i herkeze selamlar
  5. elenor07

2000 Model 1,8 Freelander Benzin Pompası Sorunu

Arkadaşlar 1 hafta kadar önce aracım benzinde gaz yemiyor gaza biraz yüklenince yığılıp kalmaya başladı şuan aracım benzinde tabiri caiz ise debeleniyor lpg de bir sorunum yok 2 yere gösterdim biri benzin filitresini değistir düzelir diyor diyeri benzin pompası diyor benzin pompasıda tek...

6. elenor07

lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!!

Ynt: lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!! size katılıyorum ben antalyada yaşıyorum araziye cıkma vaktım yok işten eve evden işe asvaltta kullanıyorum 6 ay oldu alanı kullandıgım coğu araçtan istikrarlı bir araç bence kötüleyen arkadaşlar aracın yapabılceği...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri