Arama sonuçlarınız

1. kokner7

Satılık - 2005 Model - Suzuki Jimny ( Manuel Arazili)

Ynt: Satılık - 2005 Model - Suzuki Jimny ( Manuel Arazili) Teşekkürler bi tane daha ekledim :)

2. kokner7

sahibinden kaldırdım ölücü diye tabir ettiğimiz ticaret yapan kişilerin devamlı araması sebebiyle :( umarım hayırlısı olur
  3. kokner7

Tüm bakımları yapılı 123 bin kmde atiker tüplü şehir içi binildi tüp yeni takıldı lastikler 4x4 michlen çelikjant hepsi mevcut. 3 parçada boya var haricinde boyasız sol şasede çektirme yapıldı haricinde şasede kaynak vs. bulunmamaktadır. airbag açmamıştır. pert kaydı yoktur. pazarlıksız 16.000...

4. kokner7

SATILIK JİMNY

SATILIK 2005 manuel arazili jimny Bu arabaların 2005 modeli tutulmaktadır. Ayrıca manuel arazi viteslileri tutulur. 2h 4l 4h şeklinde tüm arazi koşullarında kullanım kolaylığı sağlar. Diğerlerinde elektronik arazi bulunmaktadır ve oksitlenme darbede kırılma yaptığı için tutulmaz istediğiniz...
  5. kokner7

Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

havalar bu haftasonundan itibaren ısınmaya başlıyormuş güneş yüzünü göstermedi gitti.. 24-25 mart çok güzel olur

6. kokner7

Jimnye getle yükseltmek istiyorum Anadolu yakasında nerden temin edebilirim

Ynt: Jimnye getle yükseltmek istiyorum Anadolu yakasında nerden temin edebilirim Teşekkürler..Davet bekliyorum o halde ;D

7. kokner7

süper olur çıtır bi off roadlık gezi 8)
  8. kokner7

Arkadaşlar ümraniyede oturuyorum aranıza yeni katıldım yeni gezilerden haberimiz olsun isterim :) herkese güzel günler dilerim
  9. kokner7

İSTANBUL OFF-ROAD KULÜBÜ ETKİNLİK REHBERİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI ??

İstanbul Off-Road Kulübü İSOFF'un 2012 yeni sezon takvimi belli oldu.Geçen yıl büyük ilgi gören İsoff Challenge ve yeni bir mücadele olarak İsoff Trail Kupası bu sene Off-road severler için heyecanı yüksek tutacak. 3 Yarıştan oluşacak İsoff Challenge ;[/size]1. Yarış 05-06 Mayıs 20122. Yarış...

10. kokner7

İstanbulofroad yarışları için etkinlik düzenleniyormu bilgisi olan varmı ?

http://isoff.blogspot.com/2012/03/2012-isoff-takvimi-belli-oldu.html

11. kokner7

Ynt: Jimnye getle yükseltmek istiyorum Anadolu yakasında nerden temin edebilirim yardım için çok teşekkürler arayacağım bugün aracım resimdeki çok güzel olucak inş
  12. kokner7

Arkadaşlar jimnyi get le yükseltip şnorkel taktırmak istiyorum. Yalnız geti nerde bulup taktıracağımı ve maliyetini bilmiyorum ayrca en ucuz şnorkel nerden bulabiliri. Şimdilik görüntü içinde takabilirim güzel görünsün istiyorum haklı olarak yardımcı olabilirmisiniz

13. kokner7

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) çok teşekkür ederim aracı aldım tüm bakımları vs. hepsini kontrol ettim 120binde olmasına rağmen sorunsuz cıktı sadece biraz sağa çekme yapıyo ona baktırıcam konyadan istanbula 100-140 km hızla geldim virajlarda sıkıntılar yaşadım ama dana gibi bağırmasına rağmen...
  14. kokner7

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 01-Hakan Irıklı - Suzuki Vitara 2000 - İstanbul.02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul03 - İlhami Özdemir........(Suzuki XL7-2006) Bolu04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul05 - Okay Esen.............(Suzuki...
  15. kokner7

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba ben gökhan istanbuldan 2005 jimny sahibi olacağım yarın inş :) off road yapmak tutkum ki daha önce alakasız olacak ama babamın peugeot partnerıyla bunu yapmaya çalışyordum nerelere batıp nerelere çıktım ne traktörler gelip kurtardı gözü karayım kısacası...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri