Arama sonuçlarınız

1. Z

Aranıza geri dönmeye karar verdim...

Ynt: Aranıza geri dönmeye karar verdim... iyi yaptın.artık nivalar jandarma arabası oluyor. http://www.trthaber.com/haber/gundem/hamas-heyeti-sinir-disi-edildi-74900.html :) .

2. Z

niva yakıt problemi

Ynt: niva yakıt problemi sizin depoya yanlışlıkla lpg yerine hava basılmasın.
  3. Z

Lada Xray 2012

Ynt: Lada Xray 2012 peki teknik özelliklerini nedenyazmamışsınız.

4. Z

Niva hakkında bilgi almak istiyorum yardım lütfen...

Ynt: Niva hakkında bilgi almak istiyorum yardım lütfen... usta 4. maddede 2004 dahil mi yoksa 2004 üstü lada niva için mi bunu yazdınız ?
  5. Z

Lada Niva almayı düşünüyorum, düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ynt: Lada Niva almayı düşünüyorum, düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar 2005-2006 model lada niva arabalara ortalama kaç tl verirsek verdiğim fiyat normal diyebilirsiniz.

6. Z

Lada Niva Yakıt Sarfiyat Rakamları

ban göre çok iyi

7. Z

Suzuki Vitara 2.0 HDI Motor Özellikleri?

Ynt: Suzuki Vitara 2.0 HDI Motor Özellikleri? kaç model suzikiyle yakıt değerini ölçtünüz ?
  8. Z

Niva nın hangi modelini önerirsiniz?Bütçe Max:8.000

Ynt: Niva nın hangi modelini önerirsiniz?Bütçe Max:8.000 ne kadar başlık açmışsın sende herhalde nivanın youtube daki videolarından etkilendin :)
  9. Z

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? arkadaşlar anladığım kadarıyla bu araçların yıllık vergisi 1.600 ytl birde inşallah kilometrede fazla yakmıyordur.hem vergi hem fazla yakıt tüketimi. bu arabayı almamı güçleştiriyor.bu arabadan bayağı etkilendim ikilemde kaldım.

10. Z

Niva yakıt testi.

Ynt: Niva yakıt testi. 95 model niva almak istiyorumda yine aynı mı yakar yoksa eski model olduğu için size göre daha fazla mı yakar ?

11. Z

Niva yakıt testi.

Ynt: Niva yakıt testi. kaç model nivayla test ettiniz ?
  12. Z

niva yakıt problemi

Ynt: niva yakıt problemi kimisi yazmış forumlarda kilometrede 250 kuruş yakıyorum diyor.demek herkeste farklı.

13. Z

Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür

Ynt: Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür arkadaşlar lada nivaların motoru kaç sene ömürlüdür.arkadaşım beni korkuttuda .aldığın lada 5 sene dayanmazmış .doğru hurdalığa dedi.gerçektende öylemi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri