Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herke selamlar...
yollar yollar sonra aklıma geldi burda bir postum vardı... aradım ve buldum. Herşey bu posttaki willys ile başladı şuan şuan ki willys konumum inanılması zor bir hale geldi....
Bu willys restorasyonu aklaştık 6 yol sürdü bu süreçte 2 jeep saha edindim...
2017 de restorasyonu...
Ynt: Willys 1954 Cj 3b Toplama
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler... Uzun zamandır ne araçla ilgilenebildim nede. Forumla. Sizleride merakta bıraktım ama durum en son bıraktığım gibi , iş ve çocuk gereği malumunuz aynı vaziyette durmaktadır. Tahmin edebiliyorum ki takip eden arkadaşlarda...
Şuan motor bloğu hala çatlak dikiş attırdık rektefiyeci olmaz dedi
Orjinal mıtor arıyorum hurricane 4 silindir 2200 cc
Bu arada araçta bazı değişiklikler yapmaya karar verdim
Aracı orjinal olarak toplama kararı aldım disk frenleri iptal ettin hidrolik...
motor kulağında ki uyumsuzluğu hurricane firmasının sitesinden orjinal kulağın şeklini buldum ve yaptırdım.
tam motoru boyayıp kaportasını üzerine koyacaktım ki! motor bloğunda çatlak tespit edilldi motor rektefiyeye gidecek
ön dingil çooook uğraştırdı ama sonunda onuda halledip devam ediyoruz...
sol motor kulağında bir sorun var tam denk gelmiyor yarın onuda halledip şanzuman ve motoru boyaya göndereceğim...
arka ve ön dingiller bihayet ayna mahruti ayarından geldi ve yıkayıp temizleyip kazıdıktan sonra önce astar ve boyası atıldı. arka dingili bağladık...
tavsiyeniz için teşekkür ederim... peki nasıl yapılacağı ile ilgili bilginiz var ise bilgilendirirseniz sevinirim. uzatarak yapmamak dahamı iyi olur?
şasenin astar ve boyası özel bi karışım yaptırıldı içerisinde sac astarı , boyası ve özel bi mmadde ile karışım yaptırıldı eğerki lazım ise öğreneyim tam ismini ve markasını...
direksiyon pompa ve kutusu mercedes den çıkma...