Arama sonuçlarınız

1. NuiMano

şanlıurfa dalış

Ynt: şanlıurfa dalış Merhaba İlker bey , Bence böyle bir konuda en uygun yöntem öncelikle size en yakın yerdeki TSSF'nin yetkilendirdiği dalış merkezleri ile irtibata geçmenizdir . Ayrıca yine Yahoo Groups'ta TSSF gurubuna ilan atmanızdır . Aşşağıda dalış merkezleri listesini bulabileceğiniz...

2. NuiMano

Faydalı bir site

Merhaba herkeze , Daha önce kendi sualtı fotoğraf makinemi seçerken çok faydalandığım , ama buna rağmen genede yanlış bir makine seçme becerisini gösterdiğim bu web sitesini sizinle paylaşmak istedim . Web sitesi ingilizce , başlangıç seviyesinde fotoğrafçılar için hangi özelliklerin ne işe...
  3. NuiMano

Yurt dışı yakıt fiyatları sitesi

Merhaba herkeze , Kısmetse 2013-14 senesinde Türkiye - Uzak Doğu camper seyahati planlıyorum , bu sebeple fizibilite yapabilmek için farklı bilgileri araştırıken yurt dışı yakıt fiyatları ile ilgili bir site buldum , hakeza bilgiler kullanıcıların katkıları ve resmi rakkamlar değil ama genel bir...

4. NuiMano

Otokar ve eski defender parçaları

Ynt: Otokar ve eski defender parçaları Merhaba Barış bey , Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler . Selam ve Saygılar . Saltuk
  5. NuiMano

4x4 Sprinterlar Hakkında

Ynt: 4x4 Sprinterlar Hakkında Merhaba herkeze , Hakan bey benim aklıma gelen soruların birçoğuna cevap vermiş sağolsun . Bende bulmuşken iyice abartıp kendisine kitap yazdırayım diye bir kaç ahret sorusu daha sorayım . Bu araçların ekstrem yollarda , aşırı hor kullanılmasında en önce dağılan...

6. NuiMano

Mercedes Sprinter 4x4 modifikasyon aşaması

Ynt: Mercedes Sprinter 4x4 modifikasyon aşaması Merhaba herkeze , Bende tam bu konuyu araştırıyordum sanırım İlyas beyle aynı sitelere bakıyormuşuz . Hazır ilgi çekmişken hem birkaç link'te ben paylaşayım , hemde birde soru sorayım . Acaba aranızda bu araçtan kullanan oldumu ? Eğer evet ise...

7. NuiMano

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba Levent bey , Dediğiniz gibi gezmeyi ve muhtemelende uzun süre kalmayı düşündüğüm bölgede hava durumu buralardan çok farklı . Gece gündüz genelde 28-32 derece arasında , ilk günler biraz zorlansada insan birkaç hafta sonra fark bile etmiyorsunuz . Ancak...
  8. NuiMano

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Tekrar merhaba , İyi niyet ve önerileriniz için tekrar teşekkürler Cavid ve Tanju bey . Sanırım hazır olduğum zaman , karar verme öncesi , Tanju beyi rahatsız edip biraz başını ağrıtacağım. Şu an için birçok kişinin geçtiği yolu geçmekte olduğumdan kişisel olarak...
  9. NuiMano

Otokar ve eski defender parçaları

Kusura bakmayın cehaletimi , ancak merak ettiğim bir konu var . Ben bir mobil karavan yapma planları kurmaktayım ve yolun çok başındayım . Uzun kasa bir 4x4 aracı utulity (hizmet) karavanına dönüştürmek istiyorum . Piyasada 1980-90 model Defender 130 model araçlar satılık var ve fiyatlarıda...

10. NuiMano

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba herkeze , Ben erken emekli bir beyaz yakayım , 46 yaşındayım , boşanmış tek başına bir gezginim , şu an en büyük hobim olan dalış eğitmenliği işini yapmaktayım . Karavan ilgim aslında ihtiyaçtan , sebebi ise uzak doğuya uzun süreli hatta belkide geri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri