Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
uğur abi çok süper oldu ya işn çabucak herseyi biterde trafiktede görürüz gülazeri :D:D
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
ya bi gidip arabaya baksam dedim sonrada okulun zili çaldı işte ne yazıkkı içeri girdik :D
Ynt: Mercedes G300 Fikir
abi dediği fikir güzel ben epeyden beri takip ediyorum g300 leri ama sana bi şey sormak istiyyorum internette 85 model g300 e yeni panjur yeni dodikler yeni tampon filan takmışlar şu an o takılanları g350 lere fabrikasyon takıorlar bu ürünleri temiz bi yerden temin...
taha abi pazartesi günü yunus emrenin ordaki yıkamada olan araç senin arabamıydı abi ??
abi ben arabanın eski halini görüne bi imreniodum bu ne güzel bişe diğe şimdiki haline bakıyorum harika bi iş çıktı ortaya allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsinn ;D