Arama sonuçlarınız

1. A

Doğada Tek Başına (açık Davet)

Ynt: Doğada Tek Başına (açık Davet) Merhaba, Tüplü dalgıçlık yaptım fakat spontan pnömotoraks rahatsızlığı geçirince dalış setimi elden çıkarmak zorunda kaldım. Bir kaç kezde ipli tırmanış yaptım (denedim) ama devamı gelmedi. 1,93 boy 90 kilo ipli tırmanış için pek uygun değil galiba. Doğada...

2. A

Doğada Tek Başına (açık Davet)

Merhaba arkadaşlar, Serdar Kılıç 'ın doğada hayatta kalma temalı bir programı vardı, hatırlarsınız bir nevi tek kişilik survivor. Hafta sonları iki gün çalışmıyorum. Bu şekilde bir arkadaş gurubu ile doğal yaşamda mücadele vermek istiyorum. Tek başıma da yapabilirim ama pek keyifli olacağını...
  3. A

FİAT, İVECO, DİALY BİZİM MEMLEKETTE NEDEN SATMAZLARKİ?

Ynt: FİAT, İVECO, DİALY BİZİM MEMLEKETTE NEDEN SATMAZLARKİ? Evet bende bakım ve yedek parça son derece ucuz diye biliyorum. Daily onroad versiyonlarının fiyatları da çok makul. Birkere standartları yüksek bir araç, sadece offroad olan Daily fiyat olarak uçuk :) BMC konusuna gelince...

4. A

IVECO ECODAILY 4x4

Ynt: IVECO ECODAILY 4x4 Bir Unimog U 4000 birde bu araca hastayım. Ama muhtemelen BMC 185-09 B (4X4) 2,5 Ton TTA ile yetinmek zorunda kalacağım.
  5. A

Ynt: FİAT, İVECO, DİALY BİZİM MEMLEKETTE NEDEN SATMAZLARKİ? Bu yorumların üstüne K yetki belgesi, SRC ve Psiko teknik gibi şeyler aklıma geldi. Sanırım bir sonraki reenkarnasyonu beklemeliyim :)

6. A

Ynt: FİAT, İVECO, DİALY BİZİM MEMLEKETTE NEDEN SATMAZLARKİ? Bu aracın maalesef ikinci eli yok, ben 2 3 aydır bakıyorum ama hiç göremedim. Bildiğim kadarı ile IVECO lar genelde sorunsuz araçlar, dingil arası mesafe 4150 ye kadar çıkarılabiliyor, motokaravan için bence çok uygun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri