Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu cihaz basınçlı hava veriyor.uyku apnesi tedavisinde kullanılıyor daha çok. cigerin havayı tam almasını sağlıyor. bizde biraz daha ciddi durum çalışınca 90w
ilk yurtiçi gezme planım olduğu için buzdolabı düşünmedim açıkcası solunum cihazı kullanıcagımızdan belki çok nadir 500w vigo ısıtıcı çalıştıra bilirim gece soguk olursa.
ışıklandırma için led ışık gerekenler.
90x10 900w solunum cihazı
9x5 45w ışık
500 watt vigo 2 saat 1000 watt
90x2 180...
ducato alma aşamasındayım bu konularda bilgim hiç yok daha acemiyim en güvenli yoldan enerjiye ihtiyacım var o yuzden güneş panelsiz olsun diye yazdım günde 10saat solunum cihazı kullanıyorum 90wattlık adaptörü var onun dışında 1 laptop günde(2 3 saat) 2 telefon şarjı kullanıcagım en güvenli...
hangisini almak daha mantıklı ruhsat çıkartırken fark ediyormu ?
almak için araç bakıyorum.camlılarda üst havalandırma ve camlar oldugundan bu işlere gerek kalmayacak ve arka klima takılı .panelvanda ise üst havalandırma ,klima ,yan camlar yapılması gerekiyor hangisi alınmalı
9 yılda araça bakımları hariç sadece egr temizli ve triger değişimi yaptırdım . istanbulda yaşıyorum araç şanş işi derler benım şansımamı oldu bilemıyorum:D boyut olarak starexi masraf yapmaya değer bulmuyorum ama yatak koyup gezilebilir. 4 kişi 10gün egeyi dolaştık transporterla bizim tarz...