Arama sonuçlarınız

1. TayfunS

Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) İyi ki kurduğumuz çadırları o tipide söküp gece 3 4 gibi ağaçlığa gitmişiz abi. Başlangıç sıkıntılı olsa da sonradan keyifli hale getirdik kampı. http://www.youtube.com/watch?v=zbT7nQAk8Sk&list=UUCmj-xLeDml0N9IsZlqkImA&index=1...

2. TayfunS

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Ordayız :)
  3. TayfunS

Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012

Ynt: Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012 Kısmetse katılıyoruz bu sene, tarihi beklemedeyiz :)

4. TayfunS

Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013)

Ynt: Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013) Teşekkür ederim eğer yolunuz düşerse ve hala varsa, atlı yolda giderken 50 mt civarı solda semazen lokantası vardır. Tavur ve kuzu tandırını tavsiye ederim. :)
  5. TayfunS

Ynt: Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013) Değilim Tarık Bey, 2 sene kadar kaldım orada. Keşke olsaydım da tanışma imkanımız olsaydı.

6. TayfunS

Ynt: Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013) Tebrik ederim çalışmanızdan dolayı. 2010'da Kars'taydım denk gelmiştim çarşıda konvoyunuza.

7. TayfunS

Tek Gecelik AŞK : Yapıldak Göleti

Ynt: Tek Gecelik AŞK : Yapıldak Göleti Kusura bakmayın, düzelltim img sayısını. Pek takip edemeyince bilemedim :)
  8. TayfunS

Tek Gecelik AŞK : Yapıldak Göleti

Fotoğraf yükleme konusunu okudum, fotoğrafları photobucket'tan yükledim umarım sıkıntı olmaz. Afyonkarahisar Off Road Kulübü olarak ilk kamplı gezimiz Afyon--Eskişehir Yolu üzerindeki Yapıldak Göleti oldu. Tulum ve çadır konusunda bana yardımcı olan Mustafa abime ( oyabanci ) teşekkürlerimi...
  9. TayfunS

Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? En fazla şişeyi amuda kaldırıp içerim :) Gözünü hiç kırpmadan 2 dakika durabilir misin?

10. TayfunS

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar Eskişehirliyim, Afyon'da Üniversite Hastanesinde çalışıyorum. Aracım var, off road kabiliyeti yok :) AFOFF olarak buluşmalarımız mevcut. İnşallah yakında fotoğraf ve videolarımızı paylaşırım burada.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri