Arama sonuçlarınız

1. lazona

L200 Filtre Ve Yağ Tavsiyeleri Hakkında

Merhaba; Geçtiğimiz hafta L200 intense 4x4 136hp 2013 Model araç satın aldım. Filtreleri ve yağını değiştirmek istiyorum, daha önce ki araçlarım da Mann filtre kullandım sürekli ancak bu araca ait Mann filtreler Türkiye'de yok maalesef (şasiden oem numaraları ile çapraz referans da ilgili...

2. lazona

Psjero Soğuk Havada Çalışmıyor

Merhaba, 2.8TD 1996 pajero aracım var. Araç özellikle sabah erken saatlerde ve gece çalışmıyor. Marş motoru yeni bakım yapıldı, kızdırma bujileri yeni değişti ve akü yeni. Marşda bi problem yok gayet kuvvetli. Ancak son bi kaç haftadır marşa basınca monifoldun ordan beyaz duman çıkıyor. Keskin...
  3. lazona

Yağ Seçimi

Ynt: Yağ Seçimi Kimse yok mu arkadaşlar yardımcı olacak ?

4. lazona

Yağ Seçimi

Arkadaşlar Merhaba; '96 model (280.000 civarında 2800TD pajero) aracımın yağını değiştirecem sürekli castrol magnetec 15w 40 kullanıyordum yalnız castrol bu araç için GTX 15w 40 öneriyor, sizce hangisini kullanmam uygun olur? Kış mevsiminde olduğumuz için 10W 40 gerek var mı yada bi sakıncası...
  5. lazona

Pajero Kabin İçerisi Su Sızıntısı

Ynt: Pajero Kabin İçerisi Su Sızıntısı hic kimsenin fikri yokmu arkadaslar

6. lazona

Pajero Kabin İçerisi Su Sızıntısı

Merhaba Arkadaşlar; 2.8 TD '96 Aracım içeriye su sızdırıyor. Her yağmurda özellikle ön yolcu tarafında paspas su içinde kalıyor, şöför tarafı hafif nemli oluyor.. Silecek altındaki yağmur kanalının kapağını açtım ve bolca su döktüm ancak içeriye bir sızıntı gözlemleyemedim, sızıntının yavaş...

7. lazona

Pajero Lastik Tavsiye

Ynt: Pajero Lastik Tavsiye Bu arada 265 * 75 * 16 / taban ve yuseklik olarak 32' lik lastiğemi denk geliyor tam olarak, (bunun bir hesaplama yontemi varmidir) lastikleri daha once de belirttigim uzere optimum buyuk ebadta takmak istiyorum, sanirim 33' lastikler yukseltme yapilmadan bu araclara...
  8. lazona

Pajero Lastik Tavsiye

Ynt: Pajero Lastik Tavsiye İlginize çok teşekkür ederim, burada erzurum kadar kış çetin geçmiyor ve orası kadar soğuk olmuyor. Dolayisiyla buzlanma erzuruma istinaden cok az. Onumuzdeki hafta ankara ya gidecegim icin ve yol boyu buzlanma olabilecigi dusuncesiyle endiseliyim sadece (yaklasik 850km)
  9. lazona

Pajero Lastik Tavsiye

Ynt: Pajero Lastik Tavsiye Teşekkür ederim ttogan; Konuya ilişkin İlfer Otoyla henüz görüşemedim, öncesinde iki lastik arasında kaldığımı belirtmek isterim.. 1) BFGoodrich All terrain T/A KO http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=BFGoodrich&tireModel=All-Terrain+T%2FA+KO 2) COOPER...

10. lazona

Pajero Lastik Tavsiye

Ynt: Pajero Lastik Tavsiye ilginiz için cok teşekkur ederim, belirtiginiz lastiklerede bakacam, cooper a/t3 veya s/t hakkinda uygunluk acisindan fikirlerinizi ogrenebilirmiyim? daha oncede belirtigim uzere yanak yuksekligini 70 den 75 yukseltmeyi dusunuyorum bu araca herhangi bir sakincasi...

11. lazona

Pajero Lastik Tavsiye

Arkadaşlar Merhaba; '96 model 2.8 TD Pajero aracıma üzerindeki mevcut lastiklerin yamulması/tel koparması sebebi ve uzun yola çıkmam gerektiği için bir kaç güne kadar lastik alacağım; Karadeniz iklimine uygun ve %60-70 asfalta kullanacağım, arada çamur/yol dışı kullanıma uygun AT lastik...
  12. lazona

Pajero Kitaro Yardım

Ynt: Pajero Kitaro Yardım Serkan Bey ilginize çok teşekkür ederim. Sizinde belirtmiş olduğunuz LSD nin otomatik olması viraj yolda olası savrulma/yatma veya sollamada kontrol kaybına sebep olabilirmi..? Yoksa belirli bir hızda sadece patinaja düştüğünde mi devreye girmektedir.. 4 tekerin tümü...

13. lazona

Pajero Kitaro Yardım

..Arkadaşlar merhaba; Aranıza henüz yeni katıldım ve ilkez bi arazi aracı almayı düşündüğüm için tecrübeleriniz doğrultusunda yardımlarınıza ihtiyacım var, desteğinizi esirgemezseniz umarım.. 1996 model pajero kitaro 2.8 TD GLX dusunuyorum.. almayı duşündüm ilgili araç 300000 küsür km otomatik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri