Arama sonuçlarınız

1. emre22

Gc Almak İstiyorum Bilgilerinize İhtiyacim Var

Ynt: Gc Almak İstiyorum Bilgilerinize İhtiyacim Var Merhabalar, Aslinda hiz derken buralarda pek fazl hiz yapilmiyor, ancak hanimin memlekitinde otobanlar gayet guzel ve hiza elverisli, normalde kendi aracimda suv oldugu icin virajla normal arabalar gibi hizli alamiyor...Ama benim aracim biraz...

2. emre22

Ynt: Gc Almak İstiyorum Bilgilerinize İhtiyacim Var Merhaba, Bu konuda haklisiniz , devamli arastitiyorum zaten elimden geldigincede okuyorum.. Ancak siteden yada benim bilgisayarimdan kaynaklanan bir yavaslik var ve neredeyse butun yazilanlari okumak imkansiz hale donuyor.. Yorumunuz icin...
  3. emre22

Ynt: Gc Almak İstiyorum Bilgilerinize İhtiyacim Var Sevgili moderator, konuyu silmeyi dusunuyorum. 900 kisinin gordugu ve cevap vermedigi bir konun bence burada daha fazla durmasinin bir onemi yok.. Saygilar Emre

4. emre22

Saygideger buyuklerim ve arkadaslarim, hepinize merhabalar, Uzun zamandan beri almak istedigim GC icin sizlerin degerli bilgilerine ihtiyacim var, Norvecde yasiyorum ithal damadim :) yani buralarda pek bir kimsem yok :) onun icin sizlere soruyorum.. Su an elimde suzuki gv xl7 var gayette...
  5. emre22

Suzuki Grand Vitara XL 7 2.0 TD

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl 7 2.0 Td Sevgili oldrunner, hemseriyiz ne guzel, Simdi benim bir sorum daha olucak, gecen hafta aracimi full depo ile oslodan gøteborga gittim geldim 700 km civari, ve yakit gøstergesi cok az ustunde duruyordu evin onune parkettgimde arabayi,ancak bizim bu...

6. emre22

2005 Xl7 Dizel Surucu Kismina Su Doluyor

Ynt: 2005 Xl7 Dizel Surucu Kismina Su Doluyor merhabalar, Oguz abi, bugun arabayi bir turk ustaya gøsterdim, senin dedigin gibi bi delik acti alt tarftan suyu bosaltti ve sileceklerin orada kanallarida tel yardimiyla temizledi.. Sorun simdilik cozukl, agac yapraklarinin kanallari tikamasi...

7. emre22

Ynt: 2005 Xl7 Dizel Surucu Kismina Su Doluyor Merhaba, Oguz simdi bana gøre su sileceklerin oradaki izgaralardan geliyor, ama icerdeki borulara nasil ulasicam onu bilemiyorum, cmtesi gunu izgarayai cikarmayi denedim ama cok garip vida degilde pilastik percinle tutturulmus gibi, simdi ben o...
  8. emre22

Ynt: 2005 Xl7 Dizel Surucu Kismina Su Doluyor Merhaba, Oguz abi, dun dedigini yaptim ama kapida su yok, veteriner arkadasin dedigi gibi sasenin altinda su, ama ben bu tahliye deliklerini bir turlu bulamadim :D Bakmadigim yer kalmadi , sanirim motorun altindaki koruma sacini sokup bide ordan...
  9. emre22

Ynt: 2005 Xl7 Dizel Surucu Kismina Su Doluyor Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Aynen damacana sallar gibi su sesi geliyor, ama kapidan gelmiyor bu sesi. Arabanin altinda sol tarafta bi bølme var su resmen oraya dolmus, Bugun isten sonra bakican dediklerinizi uygulayacagim.. Cevabi en...

10. emre22

Merhabalar arkadaslar. Aracimin sol alt kismindanyagmur yagdiktan sonra su sesi geliyordu . bende sanirim depodan gelen ses diye uzerine pek dusmedim ancak bugun sabah baktigimda surucu kismi su icinde kalmis. Baya aradim acaba nerden geliyor diye ve buldum. Sol alt tarafta ufak bir yerden...

11. emre22

Vitara XL-7 TD 2005

Ynt: Vitara XL-7 TD 2005 Turkiyeye gelecegim zaman sizinle mutlaka iletisime gecicem. Gecmis olsun umarim yaralanan falan olmamistir. Evet aracim dizel , bugun surus halindeyken onumdeki volvo xc90 arac daireli kavsakta dairenin icinde oldugu yerde donmeye basladi ve 1 kac arac kazaya karisti...
  12. emre22

Vitara XL-7 TD 2005

Ynt: Vitara XL-7 TD 2005 Cevabiniz icin tesekkur ederim.. Benim aracimi yukseltme yada alcaktma gibi bi planim yok, off road olarakda sadece orman ici kamplarda kullaniyorum. Masallah banamisin demedi daha, karda buzda canavar gibi. Aracimin tek zayif yonu bana gore biraz hantal olmasi ama...

13. emre22

uzun aramadan sonra Bende vitaralı oldum:)

Ynt: uzun aramadan sonra Bende vitaralı oldum:) Hayirli olsun
  14. emre22

Vitara XL-7 TD 2005

Ynt: Vitara XL-7 TD 2005 34 goruntulenme 0 cevap :) sagolun arkadaslar:)
  15. emre22

Vitara XL-7 TD 2005

Merhaba Arkadaslar. Gecen sene bende suzikiciler ailesine katildim, 2005 model xl7 aldim, araca ilk goruste asik oldum, baska bir arac almak icin gitmistim ama xl7 gorunce nasil diyeyim vuruldum:) Aracim tamamen orjinal hic bir modifiye yok aldigim gundne beri sadece yagini ve yag filtresini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri