Arama sonuçlarınız

1. C

rrc için arazi şanzumanı

Ynt: rrc için arazi şanzumanı 1000 tl

2. C

rrc için arazi şanzumanı

Ynt: rrc için arazi şanzumanı bulunmuştur
  3. C

Land Rover Arazi Şanzımanı (1.667 Oran)

Ynt: Land Rover Arazi Şanzımanı (1.667 Oran) takip

4. C

rrc için arazi şanzumanı

85 model rrc için üzerinde 1.41 oranlı dişli olan arazi şanzumanı arıyorum. birde, 85 model için, hangi üst versiyonların komple ön konsolu uyar acaba? teşekkürler
  5. C

dereceli egzantirik

selamlar aracım 3.5 rrc 85 model dereceli egzantrik seti alıcam. iki adet var. birisi hight Compression ratio 9.35:1 diğeri Compression Ratios - 8.13, 8.25, 8.5:1 birde şöyle bir projem var, aracın pistonlarını vs değiştirerek 3.9 yapmak istiyorum. bu durumda 3.9 egzantiriğimi almak gerek...

6. C

rrc kilometre teli

merhaba 85 model rrc için km teline ihtiyacım var. benimki kopmuş, km saatim çalışmıyor

7. C

hella dyna view sis farı

Ynt: hella dyna view sis farı hocam karıştı biraz kafalar. hengi üründen var ve ne kadar, resimli olarak atabilirmisiniz? teşekkürler
  8. C

JEEP CJ8 SAC TAVAN HARDTOP,ARKA KAPI VE ÖN KÖŞELİ KAPILARI TAKIM

Ynt: JEEP CJ8 SAC TAVAN HARDTOP,ARKA KAPI VE ÖN KÖŞELİ KAPILARI TAKIM hocam şu kapıları 1000 tl ye bırak bana yaw.. aynı siteden alayım hemen

9. C

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı acaba kaç paraya satıldı :)

10. C

unimok 406 doka

Ynt: unimok 406 doka abi televizyonda gördük bu gece, ailecek severek izliyoruz :)
  11. C

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? ben dizelim ama donanımlıyım, mesela 31 goodrich lastiklerim var. gelebilirmiyim :)

12. C

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler bide araziye çıkamadım ki daha hiç. şehir içinde kullnadığımdan, hem jeep zevkimi alıyorum hemde ekonomik oluyor. daha ne olsun
  13. C

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler namor arazide dik yokuşlara tırmanırken sorun oluyormu peki?
  14. C

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler valla ben aldığımda dizeldi napim... şehir içinde çok ekonomik 40 kr yakıyor ama gücü yok tabi orjinal kadar. haa aldığım 2 ay oldu bi defa çıktınmı araziye derseniz, hayır :) aslan kısmına gelince, parasını versinler dinazor bile beslerim hiç sorun değil :) yok mu yaw başka...

15. C

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler niye kızsınlar yaw ne alaka?
  16. C

dizel cj ler

dizel cj kullanan arkadaşlar. arazi performansınız ne durumda? motor olarak ne var araçlarınızda? benim araçta 2.5 var. cj lere daha yüksek hacimli en uygun dizel motor hangileridir acaba?
  17. C

1980 cj6 2.5 turbo dizel

Ynt: 1980 cj6 2.5 turbo dizel Malisef. Sitede sorun var sanirim

18. C

1980 cj6 2.5 turbo dizel

Ynt: 1980 cj6 2.5 turbo dizel ..........
  19. C

1980 cj6 2.5 turbo dizel

araçta mitsubishi 2500cc turbo dizel motor var. ruhsata işli. 4 vites. ön frenler disk arkalar kampana aracın yağ filitresi, devirdaim motoru, bütün kayışları, yağ pompası değişti. akü 2-3 aylık. Yürüyen aksam çok iyi durumda. ön diskler ve balatalar, arka kampana ve balatalar, kampana yayları...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri