Arama sonuçlarınız

1. freedom0707

temmuz 1-15 arası interraille avrupa turu

Ynt: temmuz 1-15 arası interraille avrupa turu rotam belli oldu katılmak isteyen arkadaşlar olursa beklerimm istanbul - athina 3 temmuz 5 temmuz athina mykonos -5 temmuz 8 temmuz mykonos santroni 8 temmuz 10 temmuz santroni kos adası 10 temmuz 12 temmuz kos adası-bodrum 13 temmuz...

2. freedom0707

temmuz 1-15 arası interraille avrupa turu

merhaba arkadaşlar hiç yurtdışı tecrübem yok ama çılgın bir turla başlamak istiyorum tabi bana göre çılgın şimdi devlet memuruyum. bu konuda bilgi vericek ve aynı seyehat rotasına sahip olanlarla görüşmek isterim .. hiç tecrübem yok yabancı dil iyi couchsurfing üyesiyim ... gece klüplerini...
  3. freedom0707

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor merhaba arkadaşlar ben kaş kalkanda yaşıyorum likya yolunun rotasındayım isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.. bnde yolu hafta sonu gezecekler için berlikte gidebiliriz ama ben işim gereği hafta içi çalışıyorum... iyi şanslar .. bu yol...

4. freedom0707

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş

merhaba haziran sonu o bölgede yürüme imkansız nerede ise çünkü çok sıcak ve su ihtiyacımız çok fazla olucak en iyi ay nisan mayıs ve eylül ekim ayları arasında istersen bu arada bir planlama yapabilirz ... zaten fethiyeden kaşa kadar yürüme 2 günümüzü alır diye düşünüyorum cuma başlarsak pazar...
  5. freedom0707

01 temmuz 10 temmuz arası (mykonos yada ibiza yada kuzey avrupaya yol arkadaşı

temmuz ayında 10 günlük yurtdışı gezi planım var.kış aylarında birden fazla iş yaptığım için plan yapmakta zorlanıyorum. yazın işyerimden sadece 10 günlük iznim var.. bunuda iyi bir yurtdışı gezisi ile taçlandırmak istiyorum. fiyat sorun değil ...yüksek sezonlu yerleri tercih etmek koşulu ile...

6. freedom0707

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş

merhaba ben kalkanda yaşıyorum eğer hafta sonu olursa katılabilirim zira ben öğretmenim ve bunun için izin alamıyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,728
Kaydolan Son Üyemiz
yavuzra

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri