Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj5 Alınacak Fikir Yardımı
bu arada size istanbuldan bir arac daha
dun bu araca acelem oldugundan ayak ustu bakabildim ve bi cok size yukarida bahsettigim seyi soramadim. ben kendime tek araba olarak bisi dusundugumden ve cj-5in bana ufak gelmesinden dolayi bu bana uymuyor. aracin linki...
forumlarda nelere dikkat etmeniz gerektigine dair cok fazla konu var. dedigim gibi ben cj-5leri cok iyi bilmiyorum.
Ama dikkat edilmesi gereken konulardan biri sasede catlak yada curuk olabiliyor, motorlarda ayni sekilde catlak olabiliyor. bunlara dikkat etmek...
eski bir cj-7 kullanicisi olarak ve son zamanlarda yaptigim arastirmalarda benim kanimca temiz ve "orjinal" gozuken araclar (ilan ve resimlerine gore konusuyorum) asagida linkleri olanlardir.
Linkler Sirasiyla dusunulebilinir gibi gozukuolar. 2. arac olarak...
Ynt: Hardtop Vitara Kullanan arkadaşlar
dun bi arac baktim hem tentesi hem hard top-u vardi ama ben sanirim normal tavan kapali begendigimi alicam, tabi once arabami satmam lazim :)
Selamlar,
Internette yaptigim arastirmalar sonucu yurt disinda vitaralar icin tente buldum. Daha oncedende cj7 im icin kullandigim best-top marka ninda bulundugu sitenin linkini ekliyorum...
Bisi merak ediyorum, mumkunse bu hard top lu ve soft toplu vitaralarada su alma yada benzeri problemler varmidir? varsa tamiri nasil sonuclanir?
bide buna ek egerki soft top tamir edilebilicek bir durumda digilse yenisi nerden bulunur?
Cok tesekkurler...
Ynt: 3 Kapi 1.6L JLX 16 Valve Enjeksiyonlu Vitara Ariyorum
benimde zamanimda cj-7im vardi 82 model.. durumlar bi ara bozulunca satmak zorunda kalmistim..
simdide tek araba olarak cj acikcasi gozum yemiyo.. o yuzden suzuki istiyorum.. hayirlisi artik bakalim..
Selamlar,2005 model Peugeot 206CC 2.0L Aracimi satip Vitara almak istiyorum. Istanbuldayim, Sahibinden bir kac arac buldum fakat baska alternatif ve temiz olan vitaralar varsa bakmak isterim.1994 model ustu araclari dusunuyorum. Off road donanimli tercihimdir ama temiz ve duz versiyonlarda...
Ynt: Suzuki Vitara Porya Kilidi auto free wheel hub SATILIKTIR.
Selamlar..
Konu biraz eski ama bisi sormak istiyorum.. vitaralarda porya kilitleri hep otomatik mi oluyor?
Benim eski Cj-7`imde manuel vardi. vitaralara manuel takmak mumkun mu? mumkunse fiyatlari nelerdir ve nereden...