Arama sonuçlarınız

1. othar

winç tamponu ön ve arka cj

Ynt: winç tamponu ön ve arka cj iscilik ve imalatlar cok guzel gozukuyor, elinize saglik. imalat yeri hangi sehir acaba?

2. othar

Cj5 Alınacak Fikir Yardımı

Ynt: Cj5 Alınacak Fikir Yardımı bu arada size istanbuldan bir arac daha dun bu araca acelem oldugundan ayak ustu bakabildim ve bi cok size yukarida bahsettigim seyi soramadim. ben kendime tek araba olarak bisi dusundugumden ve cj-5in bana ufak gelmesinden dolayi bu bana uymuyor. aracin linki...
  3. othar

Ynt: Cj5 Alınacak Fikir Yardımı forumlarda nelere dikkat etmeniz gerektigine dair cok fazla konu var. dedigim gibi ben cj-5leri cok iyi bilmiyorum. Ama dikkat edilmesi gereken konulardan biri sasede catlak yada curuk olabiliyor, motorlarda ayni sekilde catlak olabiliyor. bunlara dikkat etmek...

4. othar

Ynt: Cj5 Alınacak Fikir Yardımı eski bir cj-7 kullanicisi olarak ve son zamanlarda yaptigim arastirmalarda benim kanimca temiz ve "orjinal" gozuken araclar (ilan ve resimlerine gore konusuyorum) asagida linkleri olanlardir. Linkler Sirasiyla dusunulebilinir gibi gozukuolar. 2. arac olarak...
  5. othar

Hardtop Vitara Kullanan arkadaşlar

Ynt: Hardtop Vitara Kullanan arkadaşlar dun bi arac baktim hem tentesi hem hard top-u vardi ama ben sanirim normal tavan kapali begendigimi alicam, tabi once arabami satmam lazim :)

6. othar

Ynt: Hardtop Vitara Kullanan arkadaşlar Selamlar, Internette yaptigim arastirmalar sonucu yurt disinda vitaralar icin tente buldum. Daha oncedende cj7 im icin kullandigim best-top marka ninda bulundugu sitenin linkini ekliyorum...

7. othar

Ynt: Hardtop Vitara Kullanan arkadaşlar cevap icin cok tesekkur ederim. peki yeni soft top nerden bulunabilinir bi bilginiz var mi acaba?
  8. othar

Ynt: Hardtop Vitara Kullanan arkadaşlar Bisi merak ediyorum, mumkunse bu hard top lu ve soft toplu vitaralarada su alma yada benzeri problemler varmidir? varsa tamiri nasil sonuclanir? bide buna ek egerki soft top tamir edilebilicek bir durumda digilse yenisi nerden bulunur? Cok tesekkurler...
  9. othar

Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı. peki son durum nedir simdi??

10. othar

3 Kapi 1.6L JLX 16 Valve Enjeksiyonlu Vitara Ariyorum

Ynt: 3 Kapi 1.6L JLX 16 Valve Enjeksiyonlu Vitara Ariyorum benimde zamanimda cj-7im vardi 82 model.. durumlar bi ara bozulunca satmak zorunda kalmistim.. simdide tek araba olarak cj acikcasi gozum yemiyo.. o yuzden suzuki istiyorum.. hayirlisi artik bakalim..

11. othar

Ynt: 3 Kapi 1.6L JLX 16 Valve Enjeksiyonlu Vitara Ariyorum konuyla ilgili bana 206ccnin ilan sayfasindan dusundugunuz rakami ve telefonunuzu msj atarsaniz yarin ariyim konusalim?
  12. othar

Ynt: 3 Kapi 1.6L JLX 16 Valve Enjeksiyonlu Vitara Ariyorum Sanirim kocaelinde arac??

13. othar

Ynt: 3 Kapi 1.6L JLX 16 Valve Enjeksiyonlu Vitara Ariyorum 0532 351 03 51 isterseniz su anda da ariyabilirsiniz..
  14. othar

Ynt: 3 Kapi 1.6L JLX 16 Valve Enjeksiyonlu Vitara Ariyorum aracin sahibinden de ilani var mi yada resimlerini gorebilicegim bi yer? yada arac nerede acaba?
  15. othar

Selamlar,2005 model Peugeot 206CC 2.0L Aracimi satip Vitara almak istiyorum. Istanbuldayim, Sahibinden bir kac arac buldum fakat baska alternatif ve temiz olan vitaralar varsa bakmak isterim.1994 model ustu araclari dusunuyorum. Off road donanimli tercihimdir ama temiz ve duz versiyonlarda...

16. othar

Suzuki Vitara Porya Kilidi auto free wheel hub SATILIKTIR.

Ynt: Suzuki Vitara Porya Kilidi auto free wheel hub SATILIKTIR. pardon gormemisim.. :)
  17. othar

Suzuki Vitara Porya Kilidi auto free wheel hub SATILIKTIR.

Ynt: Suzuki Vitara Porya Kilidi auto free wheel hub SATILIKTIR. Selamlar.. Konu biraz eski ama bisi sormak istiyorum.. vitaralarda porya kilitleri hep otomatik mi oluyor? Benim eski Cj-7`imde manuel vardi. vitaralara manuel takmak mumkun mu? mumkunse fiyatlari nelerdir ve nereden...
  18. othar

SATILIK 2.SUZUKİ VİTARA

Ynt: SATILIK 2.SUZUKİ VİTARA Sanmiyorum ama bi sorim bi ihtimal.. araclardan biri duruyor mu??

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri