Arama sonuçlarınız

1. B

Mercedes-benz 814d Vario

Yanlış bilgi ve.....

2. B

12-24 V Kompresörlü Araç, Tekne ve Karavan Buzdolapları

İletişim bilgilerimiz yenilendi,, Yeni modeler ile üretime devam etmekteyiz.. İrtibat Tel: 0541 473 3435
  3. B

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! gökan beyin reklamını yapmayın ,arkadaşları dediği gibi çok firöma ve çok düzgün rakamlar da var,teknik malzeme ve güneş panelleri ile beraber !!!

4. B

12 Volt 75 Watt Absorbe Buzdolabı Mı 220 Volt 35 Watt Mini Kompresörlü Buzdolabı Mı?

Ynt: 12 Volt 75 Watt Absorbe Buzdolabı Mı 220 Volt 35 Watt Mini Kompresörlü Buzdolabı Mı? arkadaşım ...ben gayet olöülü ve mantıklı verilere göre yazdım....pratiğin varsa ...lafım yok ama sadece ......... neyse sana kolay gelsin !!!!!
  5. B

12 Volt 75 Watt Absorbe Buzdolabı Mı 220 Volt 35 Watt Mini Kompresörlü Buzdolabı Mı?

Ynt: 12 Volt 75 Watt Absorbe Buzdolabı Mı 220 Volt 35 Watt Mini Kompresörlü Buzdolabı Mı? Selam arkadaşlar... bu yukarıda absorbe sistem için bukadar yorum var .....her biriniz sizdem ricam sadece yorum ,onlarda boş yorumlar bence.!!! bu konuştuklarınızı,yazdıklarınızı gerçeğe döküp yapılan...

6. B

Ynt: 12 Volt 75 Watt Absorbe Buzdolabı Mı 220 Volt 35 Watt Mini Kompresörlü Buzdolabı Mı? Arkadaşım...ben dikkatlice okursan soğutmuyor demedim ama arkadaşın bahsettiği gibi ,,şişeleri patlatıyor'' kelimesine yorum yaptım .Bu denli küçük cihazlar sadece artı derecede çalışabilir!!çünkü normal...

7. B

Ynt: 12 Volt 75 Watt Absorbe Buzdolabı Mı 220 Volt 35 Watt Mini Kompresörlü Buzdolabı Mı? teşekkür ederim...
  8. B

Ynt: 12 Volt 75 Watt Absorbe Buzdolabı Mı 220 Volt 35 Watt Mini Kompresörlü Buzdolabı Mı? ya kardeşim sen fail mini bar yazıyorsun da.......orda çalışanla daha doğrusu argede çalışmaktayım ya !!!! israrından vazgeçemiyorsun....buyur gel sana daha detaylı bilgi ve görşelle destekli gösterim...
  9. B

Ynt: 12 Volt 75 Watt Absorbe Buzdolabı Mı 220 Volt 35 Watt Mini Kompresörlü Buzdolabı Mı? çok doğru ama bunu öğrenememişsin....iyi bak amonyak motor ve sistemine,olmazsa gel ben seni soğug odalarımıza götüreyim ama 40x50x60 sm bir kutuya bunu uygulama şansın yok ...... istediğin kadar izole et...

10. B

Ynt: 12 Volt 75 Watt Absorbe Buzdolabı Mı 220 Volt 35 Watt Mini Kompresörlü Buzdolabı Mı? tamam ozaman,ben mesleği brakacam ....

11. B

220 V Mini Kompresörlü Buzdolabı

Ynt: 220 V Mini Kompresörlü Buzdolabı selamlar, arkadaşım bu bahsi geçen dolabı 2.4 gün aküile çalıştırma şansın yok. 1 anca çalışabilir...
  12. B

Ynt: 12 Volt 75 Watt Absorbe Buzdolabı Mı 220 Volt 35 Watt Mini Kompresörlü Buzdolabı Mı? Arkadaşım, dolabın çalışma sisteminden bahsetmemişsin! yanı kompresörlü mü yoksa amonyaklı mı? amonyaklı ise 6 derecenin altına düşürmen imkansız.!

13. B

atilla bey sizi takdir ederim..... biz izmir'de bahsi geçen 12-24 daha doğrusu kompresörler DC olduğundan 12'de 32 volta kadar çalışma prensipleri mevcuttur.Bu kompresorlerde(134A) gazli ev soğutucu dolaplarda genelde aynı gibi görünsede çök fark var,bunlar kart_ beyin dediğimiz alet ve bunu...
  14. B

çok kolay bu dolabı 12-24 v çalışabilir bı soğutucuya dönüşebilir !!!
  15. B

seninle dar polimiklere girmiyecem...ben tüm ukat ve und parklrı dedim,ama anlayana..!!!

16. B

izmir'de üretim yapmaktayız 10 yıldır...UND ve ukat tır parklarına sorarsanız ....söyliyeceklerdir !!!
  17. B

selam ...arkadaşlar,yurt dışından getirmenize gerek yok burda zaten 750-800 civarında üretici firma var,ayrıca garanti kapsamında,neydi belirsiz yurt dışı gelmesi ne olacak 2 ay sonra? kime ve nasıl dönüp tamir ettirme şansınız olabilir ? bi düşünün!!! ayrıca bu waeco nun distrobutoru...
  18. B

arkadaşlar izmir!de 12-24 v kompresörlü yani 134 gazlı soğutucu imal etmekteyiz gerekli bilgi verebiliriz detaylı bilgi 0541 4733435 fahri çalışkan

19. B

Ynt: 12-24 V Kompresörlü Araç, Tekne ve Karavan Buzdolapları Kusura bakmayın ilan hala guncel. Bu dolapların kalıpları, üretimi bize aittir. Telefonlarımızda ki teknik arızadan dolayı 0541 473 34 35 numaralı telefondan bizlere ulaşıp bilgi alabilirsiniz..
  20. B

İzmirde, 27 lt. ve 55 lt. olmak üzere 12-24 V çalışabilen kompresorlü ve elektronik beyinli "araç, tekne ve karavanlar" için kullanılan buzdolaplarının üretimini ve 2. el satışını yapmaktayız. Üretmiş olduğumuz dolapların 2 tanesinin resimlerini örnek olması açısından buraya yüklüyoruz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri