Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: SUZUKİ 1.6 JLX MOTOR GÜÇLENDİRME BİLGİSİ
sen naptın öldürdün vitarayıbide mezar aç gmün gitsin kim ne derse desi bence suzukivitara en iyi arazi aracı :)
Ynt: SUZUKİ 1.6 JLX MOTOR GÜÇLENDİRME BİLGİSİ
hm turbo uygulamasının yanında ıntercooler ve headers ; performans filtreler toplamda ne kadarlık bir güç artışını sağlar?
ARKADAŞLAR SUZUKİ VİTARA 1.6 JLX LERİN MOTOR GÜCÜNÜ GÜÇLENDİRMEK İÇİN YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER NELERDİR BU KONUDA BİLGİLİ ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUM.
Ynt: suzuki v6 parçaları
aracı evvela olarak komple verme niyetindeyim. kapa parça olanlardan parça paça verebilirim yanlız motoru alcak kişiyede komple eksiksiz verme taraftarıym anlayışınıza ve ilgilinize teşekkürler:)
arkadaşlar suzuki hurda belgeli v6 kazalı aracım var ön difiransyil ve şanzumanı yok genelinde parçaları sağlam. isteyene tek tek istiyene komple verebilirim.
Ynt: lada nivaya suzuki vitara v6 motor takılabilir mi
kazalı hurda belgeli satılğa çıkardım ön defransiyel ve şanzumanı olmayan motoru sağlam bi v6 aracım var onu ladaya atmayı düşünüyorum motorunu bana nekadara malum olur birde muyanede nasıl geçer uhsat işlenmesi flan.