Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Trenle Türkiye'yi Gezcklere Bilet,Yol,Ücret,Tren,harita,Seyahat Filmleri bilgilr
yoo iddalı değil bence görmüş birisinz yazılarnızı takip ediorum ve önünüzde diz çöküoruum saygıdan ;D
Ynt: Trenle Türkiye'yi Gezcklere Bilet,Yol,Ücret,Tren,harita,Seyahat Filmleri bilgilr
Hmm ben bunları tçdd nin kendi sitesinden aldım....günçel olduğunu zannediorum ama tabiki savunamam yazdıklarımı bende tcdd nin yalancısıyım.......
Ynt: Trenle Türkiye Turu
--Çok teşekkür ederim bence de haklısınız...Küçük bir sorum olacak diyelimki sizin dediğiniz gibi kart almadım biletle seyahat etcem evet bu daha ucuza geliyor.
**Peki gitiğim şehirlerde otel ücretleri ortalama ne kadardır ?
**Size saydığım şehirlere gitcem...
TREN TUR KARTI
Tren Tur Kartları,
1. Ekspres Tren Tur Kartı
2. Yataklı Tren Tur Kartı
olmak üzere iki ayrı kart olarak satılmaktadır.
TREN TUR KARTLARININ GEÇERLİ OLDUĞU TRENLER VE MEVKİİ:
1.Ekspres Tren Tur Kartı: Süper ekspres (Başkent, Cumhuriyet, Fatih vb.),mavi tren, ekspres, bölgesel...
Ynt: Trenle Türkiye Turu
--Abi Ben 18 yaşındayım,Ve tek başıma kafamı dinleyerek türkiye nin bazı yerlerini TRENLE gezmek istiyorum.
--Biliyorum belki daha çok gençim size göre ama kısaçası ben hayatımı yaşamak istiorum yeni insanlar yeni maçeralar....
Size sorum şu : Ben gittiğim...