Arama sonuçlarınız

1. yek

Duster 4*4 yardım

Ynt: Duster 4*4 yardım Peki konforda fark var mı hocam ??

2. yek

Duster 4*4 yardım

Ynt: Duster 4*4 yardım Merhabalar İş aracı olduğu için ofroad la felan işimiz olmuyor :) belki can sıkıntısında hafta sonları gezi yaparsam ayrı ama şuana kadar 4*4 aracım olmadığı için böyle bir gezide yapmadım. Yani ofroadla işim pek olmaz hatta hiç olmaz connectin yaptıklarını bana...
  3. yek

Duster 4*4 yardım

Ynt: Duster 4*4 yardım Bütçe max 50 Bin TL Bir çok C segmentin araç baktım fakat işlerime uymadığı için baştan eledik. ticari araçlarda'da uzun yol hız sınırı ve Connect kadar olanını bulamamamdan dolayı bir anda duster aklıma girdi. Yol tutuşu çok önemli benim için tamam Bir Focus,bir golf...

4. yek

Duster 4*4 yardım

Ynt: Duster 4*4 yardım Dün neredeyse bütün konuları okudum sonra konu açtım zaten :) ama genede kafama takılan bir kaç soru oldu
  5. yek

Duster 4*4 yardım

Ynt: Duster 4*4 yardım Verdiğin cevaplar için çok teşekkür ederim kardeşim kafamdaki bir kaç soruyu silmiş oldun. Ellerine sağlık.

6. yek

Duster 4*4 yardım

Ynt: Duster 4*4 yardım Bilgi verecek olan yokmu 37 kişi okumuş :-[ :-[

7. yek

Duster 4*4 yardım

Herkese Merbalar İsmim Yunus Emre Sevgili Duster kullanıcıları sizlerden yardım bekliyorum. Şirketimize ait 2006 model Connect aracımız 210 Bine geldi artık ben gidiciyim demekte bizde bunun yerine yeni bir araç düşünüyoruz ama Hafif ticari olamayacak. Yakıtı düşük olacak ve İş yerimizin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri