Arama sonuçlarınız

1. T

Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme

evet bende şimdi indiriyorum gezenbilir de buluşmak üzere

2. T

Amatör Frekanslarda Roger Beep / ANI Kod'u kullanımı

Ynt: Amatör Frekanslarda Roger Beep / ANI Kod'u kullanımı Merhabalar öncelikle kendi sistemlerimde ani kullanmıyorum. Ama özellikle eğer ani yani tanıtım kodu kullanılacaksa amatör frekansta kullanılması daha doğru :D ( mandal yapanın yanına kar kalmaz hehe zaten tüm rölelerimiz bibip bibip...
  3. T

YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925

Ynt: YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925 Merhabalar öncelikle bu yardımınız için çok teşekkürler acaba bana 1 adet göndermeniz mümkün mü? mustafa yavuz mng odabaşı şubesi şube teslim antakya hatay tel :0 531 790 59 68 teşekkürler 73

4. T

iki WOUXUN arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum.....

Ynt: iki WOUXUN arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum..... tabiki siz kendi ben kendi fikirlerimi bildirdim isteyen istedigini alir ona birsey demedim Ali bey sence iyi olan tyt bence woxun secili urunleru karsilastirip en iyisini almasi dilefi ile diyelim
  5. T

satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni

Ynt: satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni telefon numaranizi alabilirmiyim cihaza talibimde. tesekkurler. numaram 0531 7905968

6. T

iki WOUXUN arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum.....

Ynt: iki WOUXUN arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum..... bence biraz kaba olmasi disinda uv-6 guzel nir cihaz woxun lalite olarak tyt markasindan daha kaliteli. Su gecirmez ozelligi var mil.tec3 versiyonu degil ama yagmur ve sis icinde su gecirmez. batarya ve yedek parcasi cok bol...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri