Arama sonuçlarınız

1. big_wolf

Erdinç bey selamlar Ben İstanbuldan mehmet. bu aralar ben de bir disco 2 alma hevesindeyim...

Erdinç bey selamlar Ben İstanbuldan mehmet. bu aralar ben de bir disco 2 alma hevesindeyim. 2002 2003 model civarı. daha önce 5 adet suzuki grand vitara kullandım. genellikle av doğa kamp gezilerinde kullanıyorum. aracı alırken nelere dikkat etmem gerekiyor? otomatik şanzumanı gerçekten kronik...

2. big_wolf

2005 Suzuki Grand Vitara 2,0 Otm Düzeltme Ve Ilave Çalışmaları

Vermiş olduğunuz emek ve yaptığınız paylaşım için saygı ile eğiliyorum... Baştan sona roman gibi okudum. Elinize emeğinize sağlık. Yapmış olduğunuz iyileştirmeler baş ucu kaynağı misali olmuş. Alan kişinin de hayrını göreceği evladiyelik bir araç
  3. big_wolf

2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

Ynt: 2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri Tek tek üşenmeden inceledim... Elleriniz dert görmesin. harika bir paylaşım olmuş.

4. big_wolf

2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım Paylaşım için teşekkür ederim
  5. big_wolf

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım Bilgi için teşekkür ederim sayın freebird. Bahsettiğimiz kayış triger seti değil herhalde.... ? Bu fiyatlara triger seti tutuyor. Neyse önemli değil. Serviste kontrol ettirdikten sonra neresi bakım onarım görecekse yapacaz mecbur.. Teşekkür...

6. big_wolf

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tavsiye ettiğiniz lastikleri inceledim. Diş kalınlıkları ve ara açıklıkları az olsa da hafif arazide iyi iş görür diye tahmin ediyorum. Yokohama Geolander almazsam bunu alabilirim. Sıfır fiyatı fazla olsa da...

7. big_wolf

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım ilginiz alakanız için teşekkür ederim. .. bahsettiğiniz lastiği ben de inceledim. Büyük ihtimalle onu alacağım. . Hem fiyat olarak uygun hem de istediğim gibi hafif araziye uygun Saygılarımla
  8. big_wolf

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım Eyvallah araştırıp deneyeceğim....
  9. big_wolf

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım 235/ 65 R / 17 AT taksam nasıl olur?

10. big_wolf

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım Teşekkür ederim sağolun.. verdiğiniz linki inceledim faydalı oldu.. ama ben jant ebatını değiştirmek istemiyorum.

11. big_wolf

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım Teşekkür ederim sağolun. Evet ağır off road yapmayacağım. .. sadece lastik degistirsem yeterli midir? Bu şekliyle zaten çok memnunum ama çamurda karda iyi bir lastik lazım bence. ..
  12. big_wolf

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım Suzuki alın japon her alanda önde. .. Pişman olmazsınız

13. big_wolf

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım Teşekkür ederim sağolun
  14. big_wolf

Merhaba değerli suzukiciler. Aranıza 2 yıl önce katılmıştım. Kendimi tanıttım diye hatırlıyorum ama tekrar kendimi takdim edeyim: Ben İstanbul'dan Mehmet... Öncelikle bana suzukiyi 2 yıl boyunca araştırıtıp aşılayan tüm suzuki severlere saygı ve sevgilerimi gönderiyorum. 8) Çocukluğumdan beri...
  15. big_wolf

FreeLander 1 1.8 LPG de nasıl yakar? Teşekkür ederim..

Ynt: FreeLander 1 1.8 LPG de nasıl yakar? Teşekkür ederim.. resim atacağım ama atamadım bir türlü

16. big_wolf

FreeLander 1 1.8 LPG de nasıl yakar? Teşekkür ederim..

Ynt: FreeLander 1 1.8 LPG de nasıl yakar? Teşekkür ederim.. Değerli landcılar foruma yeni üye olmakla beraber henüz 5 aydır da lan rover freelander 1999 1.8 i kullanıcısıyım.aracımda BRC marka sıralı sistem lpg mevcut.lpg 2 yıllık. araçla bir defada 1300 km uzun yol yaptım 300 TL yakıt harcadı...
  17. big_wolf

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Selam İstanbul'dan Mehmet TOSUN 1999 Model Freelander'ım ile aranıza katılmış bulunmaktayım... Saygılar sevgiler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri