Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4x4 ler uzak gözüküyor.gerçi çalışmalar var dendi ama belli değil.ötv den dolayı.aracın fiyatı 75000 civarı olur diye .birde araca her ay duzenli zam gelecek dediler.
teşekür ederim verdiğiniz bilgiler için.bende evrakları içeri verdim haber bekliyorum takasa gidim bende tepe var bakalım benim aracı kaça sayacaklar.18 inç jant ve geniş taban lastik istedim rahat yol tutuşu olsun diye.
tşk rottweiler 1 ay önce arabayı test ettim araba hakında az çok bilgim var ama test surüşü yeterli gelmiyor.alıpta kullanan arkadaşlar varsa daha detaylı bilgi edinirim düşüncesi vardı.bu gün zaten oğuşlar guruba uğradım.heralde yarın araç için gerekli işlemleri başlatırız yalnız kahve ve...
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de
slm geçenlerde korando sports test ettim.gayet konforlu yol tutuşu mukemmel,içeriye ses dahi gelmiyor,tabiki eksi yönleri aracın var ama bu okadar önemli olacağıını sanmıyorum ülkemizde satılan adını duyurmuş çoğu markalarda da donanım...
slm arkadaşlar l200 le hilux arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum.l200 intense modeli 4x2,
az çok donanım özelliklerini okudum ama bu araçlardan pek fazla anlamıyorum.
1- yakıt durumu.(şehir içi)
2- yol tutuşu ve konfor
3-bu modelde yol bilgisayarı yokmu.
4-arazide 4x2 nin durumu nasıl...