Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Jeep Cherokee Xj(kare Kasa) H.o 4.0 Önerirmisiniz Offroad/onroad Karışık
Ben 1 senedir yukarıdaki aracı kullanıyorum daha allaha şükür hic sıkıntı yaşamadım. Şiddetle tavsiye ederim.
Ynt: Yardım !!!!! 1993 Model Jeep Cherokee Kare Kasa Ön Panjur, Sağ Sol Far Çerçevesi Sol Sinyal,sol Sis Farı
İsterseniz bende var. Orjinal dodik tAkımıda var . Extrem dodik takımıda var plastik fiber değil .05077530346
Ynt: Jeep Cherokee Xj(kare Kasa) H.o 4.0 Önerirmisiniz Offroad/onroad Karışık
Mrb. Arkadslar xj de 92 model öncesi renix motorlar. İran da yapılmıştır yani abd ucuz işçilik icin burada yaptırmıştır. Daha sonra araclarda çok sıkıntı baş gösterdiginden abd üretimi gene kendi bünyesine alıp...
Ynt: Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014
katılan herkeze cok tesekur ederim arkadaslar.. cok keyif aldık ama bıraz da sıkıntılar oldu ama doğanın kanunu mu diyelimm ne dıyelimmmm.... ikizlerin girdiği parkura girdik sonuçtaaaa boruu diilllllllll :) hahhaah onlar bile...
Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz
Ben bu hafta gelemedin . Aksilik ya amortisör çıktı yerinden arka düştü yaptırcak yer bulamadım saolsun. ( kıl kuyruk )ayberkkk arkadaşım sorunumu bu gün halletti.teşekur. Bu lakabıda kendisi ne. Ben cok sevdıım icin taktım ona :)))))
Kardeşiim emin. Ol bu grup cok sammimi ve yardım sever bir gruptur ne kimse yolda kalır nede arazide. Emin ol bir birinizi. Yanlış anlamışsınızdır. Bende ilk gruba karıldımda lastik yoktu ama makara kukara. Gecti ben battım onlar kurtardı .ama...
Arkadaşlar ortak bir yerde buluşşaydık keşke beykoz falan yada önerileriniz. Ben şahsım adına çok uzak oluyor. Ve dönüşde baya sıkıntı oluyor.
Ya arkadslar illa çamura gırelim demiyorum. Gezinti yapalım şile köylerinde . Ayberkcim sen niyeti bozmuşsunn bari bi şişede votka alalım ufak ufak he nası
arkadaşlar şile sofulara gitsek nasıl olur valla ben hıc gıtmedim merak edıyorum..hem yeşilik doğa hattta kahvaltıyıda yol üzerindeki gözlemecılerde yapabılırız benim fikrim siz ne dersınızzz...