Arama sonuçlarınız

1. S

1-15 temmuz giresun-gürcistan tavsiyeleriniz

Ynt: 1-15 temmuz giresun-gürcistan tavsiyeleriniz Kardeş ben de Karagümrük'ten yola çıkıp Giresun'a kadar 1-15 Temmuz arası bi tur yapmayı düşünüyorum. Eşim ve oğlumla 3 kişilik bi seyahat olacak. Bizim bıraktığımız yerden de siz devam edeceksiniz anlaşılan :))) Şimdiden hayırlı yolculuklar ...

2. S

Giresun Yaylaları

Ynt: Giresun Yaylaları 20 gün sonra orda geniş kapsamlı bi seyahatle heryerini gezme fırsatım olacak inşallah. İstanbul'dan yola çıkarak başlayacağız tura. Bektaş yayla'sında son verip, bikaç gün köyümde kalıp dönmeyi düşünüyorum. 15 günlük bi tatil yeterli olur mu acaba?
  3. S

Gezenbilir Kastamonu Grubu

Ynt: Gezenbilir Kastamonu Grubu Ad - Soyad: Merve-Recep Demir Doğum tarihleri: 1991-1982 Doğum yerleri: İstanbul Memleket: Kastamonu/Çatalzeytin , Giresun/Dereli İlgi Alanları: 'Gezen Bilir' ; )

4. S

Gezenbilir Giresun Grubu

Ynt: Gezenbilir Giresun Grubu Ad - Soyad: Recep Demir Doğum Tarihi ve Yeri: 1982- İstanbul Yaşadığı İl: İstanbul İlgi Alanı: Mekanik, Doğa, Gezi, Bilgisayar
  5. S

Giresun Genel Bilgiler

Ynt: Giresun Genel Bilgiler Selamlar.. Ben de Giresun Dereli'liyim. Ama İstanbul'da yaşıyorum. Temmuz'un ilk 2 haftasını, İstanbul-Giresun arası bi Karadeniz turu yapmak istiyorum. Önerileri, tavsiyeleri olan herkesten yorum bekliyorum. Recep...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri