Arama sonuçlarınız

1. G

1996 model suzuki vitara 1.6jlx alıcam link iceride

Ynt: 1996 model suzuki vitara 1.6jlx alıcam link iceride araca gidip bakabilen oldu mu acaba?

2. G

6 aydır vitara bulamadım pes etmek üzereyim

yaklasık 6 aydır sabırla her gün inetrnet sitelerinde araba pazarlarında vitara arıyorum fakat bir türlü bulamıyorum :( Artık olmuyor deyip bırakacak noktaya geldim. Öncelikli tercihim 3kapı 96 model üstü, manuel vitaralar. temiz güzel olursa 93 modele kadar yolu var. limitim 15 bin tl. düzgün...
  3. G

ARACIMA UYGUN ÜST BAGAJ VE ALT MUHAFAZA ÖLÇÜLERİ ARIYORUM HELP!

Ynt: ARACIMA UYGUN ÜST BAGAJ VE ALT MUHAFAZA ÖLÇÜLERİ ARIYORUM HELP! hocam hayırlı olsun. konuyla ilgisi yok ama fiyatı merak ettim ne kadara aldınız söylemeniz mümkünmüdür?

4. G

Suzuki Vitara için ön-arka çelik tampon

Ynt: Suzuki Vitara için ön-arka çelik tampon fiyat hakkında bilgi yazmanız mümkünmüdür?
  5. G

2005 Suzuki Grand Vitara

Ynt: 2005 Suzuki Grand Vitara Araç satılmıştır heralde:)

6. G

Offroad modifiyeli mi yoksa modifiyesiz vitara mı alınmalı?

Ynt: Offroad modifiyeli mi yoksa modifiyesiz vitara mı alınmalı? arkadaşlar ilginiz ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. gktango kardeşim yapılan modifiyeler araç fiyatı kadar oluyormuş:) bende kararımı verdim gibi. 2000 model 3 kapı vitara, aynamahruti, vinç, arazi lastikleri...

7. G

Ynt: Offroad modifiyeli mi yoksa modifiyesiz vitara mı alınmalı? Öncelikle açıklamalarınız için çok teşekkür ederim, Trabzonda yaşıyorum. pikniğe dağlara yaylalara gezmeye çok giderim. Toyota yaris im var fakat istediğim gibi kullanamıyorum istediğim yerlere gidemiyorum. ikinci araç olarak...
  8. G

Arkadaşlar Merhabalar, 93-2000 model arası vitara almayı istiyorum. elimden geldiğince takip ediyorum bilgi toplamaya çalışıyorum. Aracı ağır arazi şartlarında kullanmayacağım. ama aracımda offroad modifiyesi olmasını istiyorum. Takıldığım konulardan birisi; Aracı modifiyeli alıp kullanmak mı...
  9. G

Satılık 1994 model Suzuki Vitara 1.6

Ynt: Satılık 1994 model Suzuki Vitara 1.6 Araç hangi ildedir?

10. G

Satılık - 1993 Model Suzuki Vitara

Ynt: Satılık - 1993 Model Suzuki Vitara İki hafta sonra izmire gelmeyi planlıyorum. siz de müsait olursanız araca bakabiliriz. Hayırlı satışlar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri