Arama sonuçlarınız

1. A

Ağutosta Rize Ayder Yaylasında Kamp Kuracağız

Ynt: Ağutosta Rize Ayder Yaylasında Kamp Kuracağız Avusor veya kavarun yaylaları kalabalık olur mu temmuz ağustos gibi ?
  2. A

Arı kovucu

Ynt: Arı kovucu Ateşin üzerine biraz yeşillik atmakta da fayda var. ;D
  3. A

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Tek kelimeyle 'muhteşem' bi kamp olmuş. Tüm forum üyelerimizin böyle güzel kamplar yapması dileğiyle. Saygılar..
  4. A

Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri

Ynt: Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri Benim bildiğim kadarıyla ayıları öldürmenin cezası sadece milli park alanlarında var.Bu söylediğim ayı üzerine saldırınca.Yani kendini koruma amaçlı.
  5. A

Ynt: Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri :D Ayı spreyine netten baktım ama birşey bulamadım.
  6. A

Ynt: Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri Ayılar için ayı spreyi var bildiğim kadarıyla ama hiç görmedim :) Bir tabanca (yoksa kurusıkı da olabilir sesi var görüntüsü var) birde biber gazı yeterlidir tüfek ile uğraşmayın derim :)
  7. A

Güzeloluk Yaylası Kampı.

Ynt: Güzeloluk Yaylası Kampı. Çok güzel bir kamp olmuş inşallah forumdaki tüm üyelerde böyle yerlerde böyle güzel kamplar yaparlar. :)
  8. A

pala

Ynt: pala Süper olmuş herkese lazım bunlardan. :D
  9. A

Çakı ve Bıçak Seçimi

Ktılıyoru m colombinın çaksını aldım 20 tl ama çakı tam anlamıyla döküldü colombia almayın ne alırsanız alın :(
  10. A

Çakı ve Bıçak Seçimi

Geçmiş olsun.
  11. A

Shogun a karar kılmış gibiyim...

Ynt: Shogun a karar kılmış gibiyim... Bencede shogun doğa için pek uygun değil gibi albatros bence ideal.
Geri