Arama sonuçlarınız

1. cdipcin

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

Herkese merhaba. Yaklaşık 6 aydır 2008 model bir Jeep GC Limited 3.0 CRD sahibi olarak araç hakkındaki yorumlarımı çok kısa yazmak isterim. Daha önceden bir çok model binek araç kullanmış birisi olarak öncelikle 3.0 CRD nin gerek ivme, gerek yol tutuş gibi konularda binek araçlarla...

2. cdipcin

Sadece bu hafta sonu şehir dışında olacağım. Onun dışında full haftasonları ankaradayım. Ben varım...
  3. cdipcin

Herkese çok teşekkürler. Sayı artarsa ankara buluşmalara başlayabiliriz evet.. :)

4. cdipcin

Ve sonunda geldi... Bayağı aradık, inceledik, baktırdık... 2007 model, 140bin'de. Herkese tekrar teşekkürler ve selamlar
  5. cdipcin

Bilgiler için çok teşekkürler. Pazartesi benim XJ'i satıyorum. Artık 3.0crd ye odaklanabileceğim :)

6. cdipcin

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim , Açıkçası tek araç yola koyulup 1000 2000 km gezdiğimde beni yolda bırakmayacak bir araç aradığım. Kare kasada bu dertten fazlasıyla muzdarip oldum. Güvenip uzun yola çıkamıyorum. Açıkçası bayağı midem bulandı. Dediğiniz gibi WH daha mantıklı...

7. cdipcin

Herkese merhabalar, Ben de yaklaşık 1 senedir 2000 model XJ kullanıyorum. Yakın zamanda ise satışa çıkarttım. Satılır satılmaz yeni birşey alacağım. Açıkçası 3.0 CRD'yi gözüme kestirdim gibi. Prado 3.0 4D arası gidip geliyorum. Aksesuar ve off road'a uyum açısından sanırım 3.0 CRD daha iyi...
  8. cdipcin

Cherokee WH

Cherokee WH

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea