Arama sonuçlarınız

1. M

İstanbul'da Hafif off-road ve piknik yeri

Ynt: İstanbul'da Hafif off-road ve piknik yeri Avrupa yakasındayım. Bakıyorum şile tarafları da olabilir sanırım. Teşekkürler.. Evet,belgrad ormanlarını da düşündük.. Tekirdağ tarafı tarafı Şarköy vs. İçin ne düşünürsünüz bilen,giden var mı acaba..

2. M

İstanbul'da Hafif off-road ve piknik yeri

Merhaba, İstanbul'da ailece piknik yapabileceğimiz, aynı zamanda da hafif off-road yapabileceğimiz yerler var mıdır? tavsiyelerinizi bekliyorum..
  3. M

Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak

Ynt: Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak Merhaba, aracım turbo dizel otomatik vites, örneğin uzun yoldan geldiğimde aracı rölantide bekletmek için vites D konumunda frene basılı mı bir kaç dakika beklemeliyim.. yoksa vitesi N konumuna alıp mı beklemeliyim. Eğer N...

4. M

ACİL-2007 Santa Fe için Lastik Önerisi

Ynt: ACİL-2007 Santa Fe için Lastik Önerisi verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim..
  5. M

Ynt: ACİL-2007 Santa Fe için Lastik Önerisi Merhaba, aracımın lastikleri Accelera iota'ymış nasıl marka bilginiz var mı? http://www.oponeo.com.tr/lastik-veri/accelera-iota-255-60-r18-112-v

6. M

Ynt: ACİL-2007 Santa Fe için Lastik Önerisi tesekkur ederim.yakın zamanda yeni sorularla tekrar yazacağım:))

7. M

Ynt: ACİL-2007 Santa Fe için Lastik Önerisi :))))) ben la minör sen do majör takılıp gidiyoruz işte:)))
  8. M

Ynt: ACİL-2007 Santa Fe için Lastik Önerisi benım amacım offroad yapmak değil zaten.oyle olsa ona gore uygun bir arac alırdım.aracı hafta içi şehir koşullarında sürücem.hafta sonları da piknik mangal yayla vb hafif arazi koşullarında sürücem.bu yuzden hafif arazide koca suvla mahçup olmayım...
  9. M

Ynt: ACİL-2007 Santa Fe için Lastik Önerisi http://www.rezulteo-lastik.com.tr/pirelli-lastikler/scorpion-zero-asimmetrico-lastik/fiyat-235-60-R18-103H-19230 http://www.rezulteo-lastik.com.tr/pirelli-lastikler/scorpion-zero-lastik/fiyat-235-60-R18-103V-20148...

10. M

Ynt: ACİL-2007 Santa Fe için Lastik Önerisi Yazdıklarınızdan sonra 245/70/16 risklerini tabi ki kabul etmiyorum. Şu an ki 4mevsimlerin durumu iyi, bunlar eskiyene kadar orjinal ebat olan 235/60/18 AT tip lastik arayacağım.Şu anki lastikler eskiyene kadar geçecek sürede illa bulurum :)

11. M

Ynt: ACİL-2007 Santa Fe için Lastik Önerisi Büyütmek iyi fikir değil,teşekkürler. , Peki jant boyutunu 17" yaparsam ilgili parçaları değiştirmek gerekir mi... 16" yapamam onu biliyorum..Ancak 17" olabilir mi??
  12. M

Ynt: ACİL-2007 Santa Fe için Lastik Önerisi Öncelikle her soruma yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim. benim orjinal lastiklerim 235 / 60 R18 ben AT 245/65 almayı düşünüyorum. Olmazsa 235/65 o da olmazsa kendi ölçülerinde (235/60) alacağım. yazlık kışlıktan öte AT lastik için...

13. M

Ynt: ACİL-2007 Santa Fe için Lastik Önerisi lastik ölçüleri hakkında bir sorum olacak. 2007 Santa fe 2.2crdi aracımın lastik ölçüsü 235 / 60 R18 103 ... 1. 235 yerine 245 taban boyutunda lastik takılabilir mi? araçta herhangi değişiklik yapmadan olabilir mi? 2. Takılırsa sorun olur mu...
  14. M

18" janta uygun lastikler için 235'e 245 yapmak 60'ı 65 yapmak hakkında

Merhaba arkadaşlar, lastik ölçüleri hakkında bir sorum olacak. 2007 Santa fe 2.2crdi aracımın lastik ölçüsü 235 / 60 R18 103 ... 1. 235 yerine 245 taban boyutunda lastik takılabilir mi? araçta herhangi değişiklik yapmadan olabilir mi? 2. Takılırsa sorun olur mu? güvenlik ve yol tutuşu,fren...
  15. M

Ynt: ACİL-2007 Santa Fe için Lastik Önerisi Teşekkür ederim. Kafamda ortalama fikir oluştu. seçeneklerim 3'e düştü. Bunlardan birini bulunca alacağım. tekrar teşekkürler :)

16. M

Ynt: ACİL-2007 Santa Fe için Lastik Önerisi...
  17. M

Ynt: ACİL-2007 Santa Fe için Lastik Önerisi bu arada benim arac 18inç.sizden anladığım kadarıyla benim kriterlerime uygun lastik AT tip lastik.sizin dışınızda kimseden gık yok.en iyisi googla dan 18inç at lastik bakıyım.sanırım ben başlığı yanlış açtım.''mükemmel offroad aracı santa fe için...
  18. M

Ynt: ACİL-2007 Santa Fe için Lastik Önerisi Anladığım kadarıyla benim bütün kriterlerime uygun(%80 şehir içi,%20 arazide, yol tutuşu kuvvetli, güvenlikli, yakıt tasarruflu ) AT lastikleri öneriyorsunuz, AT lastiklerden de yukarıda yazdıklarınızı öneriyorsunuz.. Peki bunlar için öneriniz ne olur...

19. M

Ynt: ACİL-2007 Santa Fe için Lastik Önerisi Açıklamanız için çok teşekkür ederim.. :) Yüzlerce lastik arasından hangisini almayacağımı anladım :D :D :)))))))))
  20. M

Ynt: ACİL-2007 Santa Fe için Lastik Önerisi Arkadaşlar, forumda lastikle ilgili çok başlık var ama net bilgi yok.sanırım konuyla ilgili çok başlık oldupu için cevap yazılmamış ama benim gibi bir çok forum üyesinin aklında net bir fikir oluşmuş değil.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR