Arama sonuçlarınız

1. E

Aranıyor - Likya Yoluna Arkadaş (7 - 8 Temmuz 2012 )

Ynt: Aranıyor - Likya Yoluna Arkadaş (7 - 8 Temmuz 2012 ) Sizden notları istemiştim mail aracılığıyla zaten :) Zor olmadan olmuyor bazı şeyler umarım daha sonra birlikte adımlarız torosları...Zaten şu an Antalya merkezdeyim birazdan Hisarçandır'a geçiyorum başlıyor yolculuk esen kalın her şey...

2. E

Ynt: Aranıyor - Likya Yoluna Arkadaş (7 - 8 Temmuz 2012 ) Denedim :P Malesef bi yer var ordada epey yine altüst olmuş bir biçimde bakalım olmadı gpssiz halledeceğiz bu işi :) Mesaj atabilsem bir kişi buldum biraz bilgili ama malesef işte onca zamandır üye olmamanın dezavantajları :) Sevgiler
  3. E

Ynt: Aranıyor - Likya Yoluna Arkadaş (7 - 8 Temmuz 2012 ) Teşekkür ederim..Ayrıca eklemek istediğim bir sorum olacak; sitede android işletim sistemli telefonlarda dağ rotalarının nasıl update edileceğiyle ilgili bir metin bulamadım likya yolu için kullanacağım ama hep normal yol haritalarıyla...

4. E

Ynt: Aranıyor - Likya Yoluna Arkadaş (7 - 8 Temmuz 2012 ) Teşekkür ederim :) Kusura bakmayın siteye yeni üye olduğum için nereye açacağımı bilemedim başlığı sevgiler saygılar :)
  5. E

Sevgiler gezenbilir sakinleri öncelikle kendimi tanıtayım Enes ismim Anadolu Üniversitesi Sinema-Tv 2.sınıf öğrencisiyim.Uzun zamandır çeşitli şekillerde geziyorum ülkemizi ve dünyayı (otostop,trekking vb.).Amatörüm hiçbir zaman profesyonel olamayacağımız bu dünya da hepimiz amatör değil miyiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri