Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar cj almak isteyen varsa tekrardan duyrulur. aracım baştan aşağıya sıfırdan toplanmıştır. bu fiyatların iki misline mal edeilmesine rağmen 24 bine satılıktır. acil olarak satılıktır.
Merhabalar elimde l200 için 2004-2007 kasası için camsız kabin mevcuttur. Plastik havuzu ile birlikte verilecektir. Hepsini toplamda 600 tl ye verecegim
İletişim 0507 1126867
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracım ankarada dir. Ve toplamak inan çok zahmetli bir iş. Sana tavsiyem toplanmış alıp yine ufak dokunuslar yapman
Merhabalar 1980 model cj 6 jeep im satılıktır. Kupa şase sıfırdan toplamıştım. Her aşamasının fotosu mevcuttur. 40 bin tl ye mal ettim. Fakat ekonomik sebeplerden dolayı 27 bin tl ye düştüm. İlgilenirsen ciddi alıcıysan kaçırma derim.
Merhabalar l200 un bu kasası için elimde kabin vardır. Plastikleri ile beraber 500 tl ye vereceğim. İlgilenen olursa kabin satılıktır. Tel 05427878378 oktay bey
Merhabalar benim sorununuzu le ilgili bir sorum olacak.aracınızda hararet çıkmıyor iken kalorifer sistemi sıcak ufluyormu? Birde radyatör fanınız sürekli çalışıyormu? Yeni yaktiguniz termostatin sağlam bir şekilde takıldığından eminmisiniz?