Arama sonuçlarınız

1. emre74

Satılık, Komple Revize Edilmiş, Cj 6

slm arkadaşlar aracımı sattım ama hala ilan burda kaldı. lütfen bu konuyu silelim.

2. emre74

Araç hala satılıktır. Değerini bilecek birisinin almasını istiyorum. Fiyatta pazarlik vardir ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. emre74

Slm resimleri gönderdim LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. emre74

Slm ilanim gunceldir. Telefondan arayabilir siniz detayli bilgi verebilirim LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. emre74

Ilan güncel LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. emre74

Cj 6

merhabalar ilgilenirseniz aracım satılıktır. 1980 cj 6 kupa şase sıfırdan toplandı.

7. emre74

arkadaşlar cj almak isteyen varsa tekrardan duyrulur. aracım baştan aşağıya sıfırdan toplanmıştır. bu fiyatların iki misline mal edeilmesine rağmen 24 bine satılıktır. acil olarak satılıktır.
  8. emre74

24 bin tl ye düştüm arkadaşlar ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. emre74

Güncel ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. emre74

Merhabalar aracinizin fotoğrafları varmı acaba ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. emre74

L200 2004-2007 Arası Araçlara Camsız Kabin

Merhabalar elimde l200 için 2004-2007 kasası için camsız kabin mevcuttur. Plastik havuzu ile birlikte verilecektir. Hepsini toplamda 600 tl ye verecegim İletişim 0507 1126867 ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. emre74

Güncel ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. emre74

Cj5 Almak Istiyorum, Yardımlarınızı Bekliyorum.

Aracım ankarada dir. Ve toplamak inan çok zahmetli bir iş. Sana tavsiyem toplanmış alıp yine ufak dokunuslar yapman ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. emre74

Cj5 Almak Istiyorum, Yardımlarınızı Bekliyorum.

Merhabalar 1980 model cj 6 jeep im satılıktır. Kupa şase sıfırdan toplamıştım. Her aşamasının fotosu mevcuttur. 40 bin tl ye mal ettim. Fakat ekonomik sebeplerden dolayı 27 bin tl ye düştüm. İlgilenirsen ciddi alıcıysan kaçırma derim. ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. emre74

acil olarak paraya ihtiyacım var. bu sebepten son olarak 27000 bin tl ye bırakacağım

16. emre74

L200 Kabin Camı Kırıldı Yardım Lütfen..!!!!!

Merhabalar l200 un bu kasası için elimde kabin vardır. Plastikleri ile beraber 500 tl ye vereceğim. İlgilenen olursa kabin satılıktır. Tel 05427878378 oktay bey ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. emre74

Fj62 Isınma Problemi

Merhabalar benim sorununuzu le ilgili bir sorum olacak.aracınızda hararet çıkmıyor iken kalorifer sistemi sıcak ufluyormu? Birde radyatör fanınız sürekli çalışıyormu? Yeni yaktiguniz termostatin sağlam bir şekilde takıldığından eminmisiniz? ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. emre74

aracım hala satılıktır. değerini bilecek olan arkadaşın almasını isterim. iğneden ipliğe sıfırdan topladım. binek arabaya geçmem şart olduğu için satılıktır. takasta yapabilirim.

19. emre74

Satılık 1980 Modle Cj 6

ilan günceldir. aracım hala satılıktır
  20. emre74

Cj - Willys Ve Diğer Arazi Araçlarınada Uyabilecek Universal Silecek Fıskiyesi Seti

ARKADAŞLAR JEEPİMİZİN ORJİNAL ÇIKMA SU BİDONU SATILIK OLARAK ELİMDE MEVCUTTUR.MOTORU SAĞLAM ÇALIŞMAKTADIR KIRIK ÇIKIĞI YOKTUR.ORJİNAL JEEP İÇİNDİR. UYDURMA DEĞİLDİR. 50 TL YE VERECEĞİM. İSTEYENE ORJİNAL SU FİSKİYESİDE ELİMDE ÇIKMA MEVCUTTUR FİYATI 20 TL DİR,,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR