Arama sonuçlarınız

1. P

Videonuzu Ekleyin, Rotanızı Paylaşın

Bir gezi videosu izleyip "acaba burası neresi, bende gitmek isterdim" eksikliğinden yola çıkarak bir facebook paylaşım sayfası oluşturma ihtiyacı hissettim. Amacım doğa severlerin, videolarını youtube aracılığı ile siteye eklemesi ve videonun geçtiği rotayı Google Earth vasıtasıyla *.kmz...

2. P

2013 Nurullah Ateş İle Araç Denemesi Kayışdağı

Ynt: 2013 Nurullah Ateş İle Araç Denemesi Kayışdağı Evet bende oradan çıktım. Yani sizin fotoğraftaki çıktığınız yerden. Yol bitince sağa döndüm. Sonra birazdaha yol gidiyor ve bitiyor fakat sağda ufak bir patika var oraya girdim fakat ilerde yol sağa dönüyor ve yol kötüleşiyor. Acemilikte var...
  3. P

Ynt: 2013 Nurullah Ateş İle Araç Denemesi Kayışdağı Evet ben ikinci sağdan döndüm. belli bir süre gittikten sonra açıkçası yemedi. tek başımaydım birde. Lastik patlar falan uğraş dur :) Aracım duster 4x4. Gelecek sefer ilk sağdan dönüp tırmanmayı deneyeyim. Çok teşekkürler.

4. P

Ynt: 2013 Nurullah Ateş İle Araç Denemesi Kayışdağı Demek ki ondan o araçlar oradaydı. Gerçi içinde neler neler oluyorsa artık. Çekmişler zula bir yere :)
  5. P

Ynt: 2013 Nurullah Ateş İle Araç Denemesi Kayışdağı Çok teşekkürler. Bu rotaları bir deneyeceğim. Benim çıktığım yerde çok sivri kayalar ve çukurlar vardı, yada ben mi gözümde çok büyüttüm acaba bilmiyorum, şahin bile vardı orada. Eğer benim çıktığım yerden çıktıysa valla bravo diyorum.

6. P

Ynt: 2013 Nurullah Ateş İle Araç Denemesi Kayışdağı Geçen gün bende Kayışdağına çıkmak istedim, Sizin çıktığınız yoldan çıktım, sonra tepeye çıkınca sağa döndüm. Dar bir yol vardır biraz gittim ama sonra yol baya fenalaştı gibi. Tek olduğum için cesaret edemedim. Acaba hangi güzergahı izlemem...

7. P

Unimog 404 Extreme 4x4

http://www.youtube.com/watch?v=X3scRYxA_b8
  8. P

Yalnız Kartal Yollarda - İNTİKAMTEPE ŞEHİTLİĞİ (VİDEO)

Ynt: Yalnız Kartal Yollarda - İNTİKAMTEPE ŞEHİTLİĞİ (VİDEO) Çok anlamlı ve güzel bir gezi olmuş. Ayaklarınıza sağlık. Yerinizde olmayı çok isterdim. ;)
  9. P

Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009)

Ynt: Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009) Armutluda ufak bir yazlığı olan biri olarak anılarım canlandı. Gittiğiniz yerlere biz yayan gitmiştik. Göl ve fener için söylüyorum. Birde oralarda araçla gezmek varmış demekki :)

10. P

Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011)

Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011) Az yakıyor Birçok binek aracın giremediği yerlere gidebiliyor. Günlük kullanım içinde uygun. Bagajı büyük. Parçaları ucuz Çok fazla elektronik teknoloji yok (sonra tamirleri çok pahalı oluyor) Daha ne olsun. Biz bundan 50 sene...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri