Arama sonuçlarınız

1. yücekayalı

KARAVAN KIRALAMA

Ynt: KARAVAN KIRALAMA İzmir'de KARAVANCI ARAÇ KİRALAMA TURİZM TİCARET A.Ş. ünvanı ile bir şirket kurduk.Motokaravanlarımız Ekim Başı gibi hizmete girecek.detaylı bilgiler yakında yayına başlayacak olan www.karavanci.com.tr adresinde.Saygılarımızla,,,

2. yücekayalı

Karavan Kiralama Şirketleri

Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri İzmir/Urla'da " KARAVANCI ARAÇ KİRALAMA TURİZM TİCARET A.Ş. " ünvanı ile bir motokaravan kiralama şirketi kurduk.Motokaravanlarımız Adapazarı ER-BA Karavan şirketinde imal ediliyor Ekim 2012 başı gibi hazır olacak.Karavanlarımız Alkovenli tip olup çok lüx olarak...
  3. yücekayalı

MOTOKARAVANDA AĞIRLIK SORUNU

iSTİHAP HADDİ 3500 kg.olan bir motokaravanda durum çok kritik noktalarda bulunuyor.Bu sorun araca bir çeki demiri taktırarak bir römork ile katar ağırlığı eklenerek aşılabilirmi ? ayrıca motokaravan özel amaçlı taşıt olduğuna göre trafikçilerin tartma yetkisi varmıdır?saygılar...

4. yücekayalı

MOTOKARAVANDA KLİMA

Ynt: MOTOKARAVANDA KLİMA fikirler ve öneriler için çok teşekkürler.
  5. yücekayalı

MOTOKARAVANDA KLİMA

Ynt: MOTOKARAVANDA KLİMA Kararımı verdim.....araca minibüs tipi ES85 Safkar Tavan Kliması taktıracağım....Ağırlığı 85 kg....(split klima 55 kg.) fiyatı 4.400 tl. Araç seyir halinde iken soğutma bence daha önemli....Konaklanılan yerler deniz kenarları ve ağaç altları olduğu için nispeten serin...

6. yücekayalı

MOTOKARAVANDA KLİMA

2007 MODEL iVECO 35C13 araç satın aldım....aracı adapazarında ER-BA da karavan (alkovenli)yapılmak üzere bıraktım.Split klima koyacaklarını söylediler.Fakat ben estetik yönden sıkıntılı bulduğum için klima hariç pazarlık yaptım....Klima olarak Safkar ın ES82 tipi minibüs klimasını koymayı...

7. yücekayalı

YASAL KARAVAN UZUNLUKLARI

2007 Model iveco daily 35c13 3750 dingil mesafesindeki bir araca yasal olarak ne uzunlukta bir kasa yapılabilir....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR