Arama sonuçlarınız

1. K

Karadeniz Hatti Boyunca Kampli Gezi

Ynt: Karadeniz Hatti Boyunca Kampli Gezi Merhaba bende ağustosta yaylarlarda kamp yapıp gürcistana geçmeyi planlıyorum, yaylalarda kamp olayını araştırdım hemen hemen hepsi kampa uygun gibi hatta bazılarında kamp alanları bile varmış, orman işletmesine ait tesislerin olduğu yaylalarda varmış...

2. K

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Ohooo hortlatmışım konuyu kusura bakmayın :D
  3. K

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... Benim aldığım çanta çok daha profosyenel ve sırt sistemi daha kaliteli ama yine de tabiri caizse eşşek gibi terletiyor. Bundan kurtuluşunuz yok terliyecek o sırt çaresi yok :) 7 Kilo oldukça hafif ben 15 günlük kamp gezimde 22kilo sabit yükle dolaşmıştım :)

4. K

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... Eğer boyunuz 175-185 arasıysa bence rahat edersiniz. Çünkü çantada sırt sistemi sabit boyu ayarlanmıyor o size umarım sıkıntı yaratmaz Yalnız çantanın bariz eksikleri var sanırım bu dönemde interail yapcaksınız ama çantanızın yağmurluğu yok bir tane alın ayriyetten...
  5. K

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... O fiyat aralığında ki çantalarla 1 aylık geziler eylenceden çok çileye dönüşebilir gerek sırt sistemleri gerekse üzerinde ki hacimler ve yük taşımada ki dayanıksızları ile seni hemen yolda bırabilirler. Eğer güzel bir tatil geçirmek istiyorsan biraz paraya kıyıp...

6. K

Ufak bir geziden izlenimler.

İzmirde mordoğan diye bir yer var kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim. İzmir ilçeler otogarından Karaburun-Mordoğan diye kalkan minibüsler var akşam 21e kadardı ve fiyatı 12tl. Mordoğan ardıçta iniceğinizi söylediğiniz anlamıyorlar o yüzden duma beach girişinde inmek istiyorum veya ardıç...

7. K

Nasıl Bir Çanta

Ynt: Nasıl Bir Çanta Lowe Alpine 75-95Lt olsnı sipariş ettim. Umarım sırt sistemi iyidirr. Şimdi geriye çadır ve ayakkabı sorunu kaldı. Tek olacağım ve bütün yükü yollarda yürürken taşıyacağım için hafif bir çadır ve rahat bir ayakkabı lazım ne önerirsiniz arkadaşlar.
  8. K

Nasıl Bir Çanta

Ynt: Nasıl Bir Çanta Ben tek çıkacağım için çadır uyku tulumu mat kıyafetler bir sürü eşya siz daha iyi bilirsniz sığarmı 60lık bir çantaya
  9. K

Nasıl Bir Çanta

Ynt: Nasıl Bir Çanta Cevap için çok teşekkür ederim. Bende bu çantayı almayı düşünüyorum fakat aklımda bir iki ürün daha var. LOWE ALPİNE TFX APPALACHIAN 75-95 http://www.dogaspor.net/LOWE-ALPINE-TFX-APPALACHIAN-75-95-CLOVERCROCODGREEN-CANTA,PR-12945.html Ferrino Approach 80+10...

10. K

Nasıl Bir Çanta

Ynt: Nasıl Bir Çanta Bu ürünler haricinde ürün önerebilecek varmı bu fiyat aralığında. Birde ben bu yaz kamp yapmayı düşünüyorum (İzmir bölgesinde) şimdilik 35-40tl lik bir çadır alsam işimi görürmü

11. K

Nasıl Bir Çanta

Ynt: Nasıl Bir Çanta Neden hepsiburadadan almamalıyım ? Bende en tanıdık marka husky olduğu için aklım ondan yana kayıyordu önerilerinizle onu seçeceğim. Sportcity nasıl bir site tavsiye edermisiniz alışverişiniz oldumu daha önce.
  12. K

Nasıl Bir Çanta

Ynt: Nasıl Bir Çanta Husky Supporter 70+10 Lt http://www.sportcity.com.tr/Husky-Supporter-70l-10l-Sirt-Cantasi-12095,PR-13268.html Campus Nadel 100+20 LT http://www.sportcity.com.tr/Nadel-Sirt-Cantasi-10020,PR-17903.html PİNGUİN EXPLORER 75 LT...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri