Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Wr125r Vs. Crf250l
Merhabalar,
Benimde 250cclik bir enduro alma hevesim var. Eğer motorunuza kavuştuysanız aldığınız motor hakkında ilk tecrubelerinizi paylaşabilirmisiniz.
Teşekkürler,
İyi günler dilerim.
Ynt: Gizli Cennet Şelalesi Hakkında.
Merhabalar,
Gizli cennet şelalesine daha önce aracım ile gitmiştim. Bahsettiğiniz yürüme parkuru ile alakalı bir bilgim yok fakat bölgenin doğası yürümek için ideal.Yolun sonunda bir işletme mevcut ve şelale tabii ki.İşletmeden faydalanmasanızda içeri girip...
Ynt: Honda Cbr 250r Grenaj Yapıştırmaları Sorunu
Evet genellikle 2 kişi kullandım, artçı varken günde 100km den fazla yol yapmanızı önermem, benim de artçı olarak bindiğim zamanlarda olmuştur. Uzun yolda çok yoruyor. CBF 150 yi hız tutkun yoksa kesinlikle öneririm. Gerçi aralarında son hız...
Ynt: Antalya Merkezden Başlayıp Otostopla Camp
Merhabalar,
Koray beyin önerilerine ek olarak adrasan,patara,tekirovanın koyları,dalaman,datça,kaputaş,korsan koyu,sarsala koyu,sazaklı koyu bence görülmesi gereken yerler.İyi yolculuklar dilerim :)
Ynt: Likya Yolu İle İlgili Görüşleriniz
Benim yürüyüşüm biraz daha gezi üzerineydi. ovacıktan başlayıp ilk olarak lethoona kadar yürüdüm lethoondan sonra kiniktan kumlucaya otobüs ile geçip kumlucadan çıralıya yürüdüm.Antalyalı olduğum için bir çok yerini daha önce likya yolu olduğu bilmeden...
Ynt: Likya Yolu İle İlgili Görüşleriniz
Merhabalar,
Sıcaklar yüzünden yürüyüşten vazgeçmişsiniz ben gene de bir kaç tavsiyede bulunmak isterim ki ileride yürüyeceğinizde bir altyapı olur :).
İlk olarak çanta meselesinde en ideal kararı almışsınız. Ben mayıs ayında gittim fakat çantamın...
Ynt: Yazlık Racing Mont Seçimi
Merhabalar,
Yeni motorunuzun hayırlısı olup kazasız belasız sürüşler dilerim, sizin de dediğiniz gibi rev'it kalite bakımından ön plana çıkıyor.Kullanım ömrü diğerlerine göre daha fazla oluyor en azından benim için.Venom marka ürünleri hiç kullanmadım ama bu...
Ynt: Yazlık Racing Mont Seçimi
Merhabalar,
Bahsetmiş olduğunuz Revit Tarmac Air modelini bir arkadaşımdan ödünç alarak bir süre kullandım.Çünkü o kadar para vereceksem pişman olmak istemiyordum.Antalya içinde trafikte hızınız 30'un altına düştüğünde sıkıntılar başlıyor.Motorunuzu bilmiyorum...
Ynt: Ukrayna Gezisi İçin Yol Arkadaşı Arıyorum
Yok dikkat ederseniz bende övüyorum zaten Ukranya'yı, hiç gitmedim ama çalışığım yerde 5 kişi var Ukranyadan yeni gelen.Çok iyi insanlar fakat arkadaşlar ile mesai aralarında falan yaptığım muhabbetleri aktardım sadece.
Ynt: Solo Likya Yolu Yürüyüşü
Merhabalar,
Blogunuzu inceledim gerçekten çok hoşuma gitti ileride bende tek başıma baştan sona bu parkuru bitirme hayali kuruyorum. Köpeklerden normalde korkmam ama hatırlıyorum da yürüyüş esnasında uzaklardan gelen havlama sesleri gece bana sıkıntı yaratır mı...
Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri
Www.gunesgulturan.com :) Anca 50-60 Kişi Giriyor Günde, Sizde Girerseniz Daha Çok Olur Daha Çok Mutlu Olur Gaza Gelip Siteyi Geliştiririm Belki :)
Ynt: Fotoğraf Makinası Alacağım
3x Den Fazlasına İhtiyacım Olur Mu Bilemiyorum Ama Olursa Da Bir Yolunu Bulurum Artık :).
kaan Bey Linkteki Cihazı İnceledim De Bana Fazla Gelir Bu Diye Düşünüyorum.aslında Alınabilir Ama Biraz Baktım Da Fiyatı 700 Lira Civarı.
Merhabalar,
arkadaşlar Geçen Gün Yanlış Kategorinin Altına Bir Konu Açtım Ve Onu Farklı Bir Kategoriye Taşımak İstediğim Fakat Beceremedim. Başlığı Silip Diğer Tarafta Açayım Dedim Onuda Beceremedim. Acaba Açtığımız Başlıkları Silmek Gibi Bir Olanağımız Yokmu?
teşekkürler
Merhaba Arkadaşlar,
pazar Günü Toprak Razgatlıoğlu'na Amerika Yarışı Öncesi Destek İçin Alanya Da Motor Tutkunları Toplanacakmış.antalya Dan Grup Olarak Toplanıp Gidilecek. Bu Etkinliğe Gezenbilir Ailesinden Katılan Olacak Mı? Gelenler Olursa Hem Tanışmış Olacağız.
teşekkürler,
Merhaba Arkadaşlar,
yaz Geldi Ve Benim Bir Yazlık Motor Montu Almam Gerekiyor. Racing Motor Kullanıyorum Ve Rev'it Marka Mont Almayı Düşünüyorum Ama Takıldığım Bir Kaç Konu Var. Bu Montları Da Bir Seçim Yapmam Gerekiyor Yaz İçin File Montlar Var Ve Birde Deri Olup Daha Sağlam Ve Güzel Görünen...
Ynt: fotoğraf makinası alacağım
Merhabalar,
Örnekler için çok sağolun inceledim ve ilki çok hoşuma gitti 10x optik zoomu varmış çok başarılı fiyatı biraz fazla tabi ama bu makine için bir ar-ge yapıp uygununu bulacağım ve imkanlar el verince alacağım.
Çok teşekkür ederim.
Merhaba,aynen söylediğiniz gibi birde kullanım kolaylığı problemi mevcut.Ben fotoğraf çekmekten çok anlamam mesela açısını güneşin nerede olacağını falan tam ayarlayamam bundan dolayı fotoğraf çekersen 5-6 tane çekiyorum farklı farklı şekilde en güzelini...
Kaan bey tabi slr'leri insanı çok fena gaza getiriyor.Ben hiç fotoğraf çekmekten anlamıyorum ve poz falan da veremiyorum ama bu slr ler elime geçince o kadar güzel pozlar çıkıyor ki.Teknik olarak özelliklerini bilmiyorum bu cihazların ama tabi telefonlardan...