Arama sonuçlarınız

1. TUNAL

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

750 kg. üzeri 02 belgelidir ve bu belge olmadan zaten ruhsat çıkarılamaz. Ruhsat olduktan sonra da başka bir belgeye gerek yoktur. Yalnızca yılda bir defa muayeneye sokarsınız o kadar. İyi günlerde kullanın.
  2. TUNAL

Yunanistan Makedonya Geçişinden Sonra Yunanistanın Vize Vermemesi

2015 ve 2017 yıllarında her iki ülkeden de Yunanistan Schengen vizesiyle geçtik, hiç sıkıntı yok. Şimdiden iyi yolculuklar.

3. TUNAL

Türkiye Turu Yapmak Isteyen Yol Arkadaşı :)

Cesaretinizi kırmak gibi olacak ama; 71 yaşındayım ve bugüne kadar az da olsa heves ettiğiniz şekilde gezmek isteyen yerli ve (İtalyan sanatçı Bacca gibi) yabancıların başlarına neler geldiğini hatırladıkça hala kahroluyor ve utanıyorum. Bir kadın olarak tek başınıza gezmenizi kesinlikle tavsiye...
  4. TUNAL

Yazın Araba Ile İran Belki Azerbaycan

Facebook'da "karavanli hayat" diye ararsanız görebilirsiniz. İyi günler.

5. TUNAL

Yazın Araba Ile İran Belki Azerbaycan

Bu konuda en taze bilgileri, İran'dan yeni dönen karavancı arkadaşlarımız Cengiz ve Sema Ertörer'in Karavanlı Hayat sitesinden alabilirsiniz. Harika bir anlatımları olmuştu.

6. TUNAL

Karavancı Dostumuz Bülent Göncü'yü (çöl Kartalı) Kaybettik.

Allah rahmet eylesin. Ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
  7. TUNAL

Bursa Nilüfer 1.kamp Karavan Festivali; 17-19 Mayıs 2014

Ynt: Bursa Nilüfer 1.kamp Karavan Festivali; 17-19 Mayıs 2014 Erdinç bey, İzmir'den Çekme Karavanımızla, eşim ve ben, 2 kişi, 17.Mayıs/ Cumartesi günü katılmak istiyoruz. Elektrik ihtiyacımız olacaktır. Saygılarımızla. Tamer Ünal
  8. TUNAL

Ayvalık Kamping Dışı Kamp

Ynt: Ayvalık Kamping Dışı Kamp Geçen yaz Kipa alışveriş merkezinin otoparkında geceledik. Mağaza saat 23.00'e kadar açık olduğundan her türlü ihtiyacınızı da karşılıyorsunuz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri